Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chytil ju za prso: Dôchodca Feldek sa teda nezdá!

Manželia Feldekovci Zobraziť galériu (7)
Manželia Feldekovci

BRATISLAVA – Tí sa teda nezdajú! Známi manželia Oľga Feldeková (75) a Ľubomír Feldek (81) sú manželmi už neuveriteľných 56 rokov. No ako nedávno mnohých presvedčili, aj po rokoch to medzi nimi stále iskrí. Pri pózovaní na istej akcii sa známy básnik odviazal a predviedol, čo zrejme nikto nečakal. Takto svoju manželku nežne obchytkával!

Oľga Feldeková je známa z televíznych obrazoviek ako humoristka z jojkárskej relácie Sedem. Okrem toho je ale aj spisovateľka, novinárka, scenáristka a dramaturgička. Za manžela má od svojich 19-tich rokov obľúbeného básnika a spisovateľa Ľubomíra Feldeka, s ktorým má päť dospelých detí.

To, že sa manželia stále rovnako milujú a stále sa k sebe majú aj po rokoch ako hrdličky, dokázali aj nedávno na istej akcii. Tam ich markizácka Smotánka pri pózovaní novinárom nasnímala v situácii, ktorá skôr patrí do ich súkromia a za zatvorené dvere spálne. Ľubomír totiž pri pózovaní svoju manželku chytil celou dlaňou za prsník. Olinka ostala očividne jemne v rozpakoch a ruku mu s úsmevom odtiahla. Následnej sa obaja z chuti zasmiali. Vidieť, že majú nielen dobrý harmonický vzťah, ale aj zmysel pre humor. Veď, pozrite sami! Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Ľubomír FeldekOľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu