Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Havranovej nahé scény tesne pred svadbou: Pred kamerami sa vystavila kompletne HORE BEZ!

Mária Havranová Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová (Zdroj: Facebook M.H.)

BRATISLAVA - Tá je ale odvážna! Herečka Mária Bartalos Havranová (23) koncom apríla všetkých prekvapila svojou tajnou svadbou so športovcom Adriánom Bartalosom, s ktorým randila len zopár mesiacov. Tesne pred sobášom však ešte stihla natočiť aj niekoľko horúcich scén, ktoré dostanú do varu nejedného diváka. Ukázala sa totiž hore bez!

Na jar sa do našich kín dostal tanečno-hudobný počin s názvom Backstage. Ide o príbeh dvoch milencov a ich tanečnej skupiny, ktorá sa cez televíznu šou snaží za každú cenu preraziť do sveta šoubiznisu.


Mladá herečka Havranová opäť prekvapila: Po ultrarýchlej svadbe ďalšia obrovská zmena v živote!


V hlavnej úlohe sa predstavili mladé slovenské talenty – tanečník Tony Porucha a herečka Mary Havranová. Zamilovaný párik si vo filme strihol niekoľko zaujímavých scén. Azda najpútavejšími boli práve ich odvážne posteľové hrátky, ktoré v momente zamestnali pozornosť nejedného mužského zvedavca.

Známa ryšavka je totiž pred kamerami zachytená len v čiernych nohavičkách a divákom tak umožnila pohľad nielen na jej luxusné telo, ale aj nahé obliny napumpovaného poprsia. Pozrite, jej obnažené sexi krivky rozhodne stoja za pohľad!

Mária Havranová si s Tonym Poruchom strihla odvážne posteľové scény. Ryšavka v istých momentoch poodhalila ukážkové krivky a obliny nahého poprsia.
Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová si s Tonym Poruchom strihla odvážne posteľové scény. Ryšavka v istých momentoch poodhalila ukážkové krivky a obliny nahého poprsia.  (Zdroj: youtube.com)

Mária Havranová  sa v hudobno-tanečnom filme Backstage ukázala hore bez.
Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová sa v hudobno-tanečnom filme Backstage ukázala hore bez.  (Zdroj: youtube.com)

Mária Havranová stvárnila vo filme Backstage šikovnú tanečnicu s neľahkou minulosťou. Jej jedinou rodinou bola tanečná crew a priateľ Buddy (tanečník Tony Porucha).
Zobraziť galériu (5)
Mária Havranová stvárnila vo filme Backstage šikovnú tanečnicu s neľahkou minulosťou. Jej jedinou rodinou bola tanečná crew a priateľ Buddy (tanečník Tony Porucha).  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Mária Havranová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu