Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Po tomto túžila najviac na svete: Sklenaříková sa pochválila fotkou s bábätkom!

Adriana Karembeu Sklenaříková Zobraziť galériu (4)
Adriana Karembeu Sklenaříková (Zdroj: Facebook)

PARÍŽ - Pozrite na tú nehu a krásu! O tom, že svetovo známa modelka Adriana Karembeu Sklenaříková (46) je tehotná, sme sa dozvedeli koncom marca. Mnohí však netušili, že aj jej mladšia sestra Natália (41) bola v radostnom očakávaní. Koncom mája sa však stala po prvýkrát mamou a priviedla na svet dcérku Stellu. Svoju neterku si prišla popestovať aj jej známa teta, ktorá na malej princeznej išla oči nechať.

Rodina Sklenaříkových sa tento rok rozrastá o nových členov. Sestra známej modelky Adriany Karembeu Sklenaříkovej Natália porodila pred pár dňami dcérku Stelu. O pár týždňov by podľa medializovaných informácii však k Stelke mala pribudnúť i sesternica. Krásna modelka Adriana Sklenaříková totiž po trápení s umelým oplodnením v marci priznala, že je tehotná a v júli by malo prísť na svet  jej vytúžené bábätko. Zatiaľ si kráska užíva tehotenské bruško a svoju neterku.

V týchto dňoch sa pochválila záberom, na ktorom drží v náručí bábätko - práve malú Stelu, na ktorú sa nevie vynadívať. „Moja sestra má dievčatko, je taká malá, krehká a čistá!“ napísala modelka k záberu, z ktorého cítiť neskutočne vrúcne a radostné emócie. Na fotografii je okrem nej aj jej manžel André, ktorý tiež nežne hľadí na malú princeznú a svoju tehotnú manželku. Ako vidieť, budúci rodičia si vychutnávajú neterku plnými dúškami a bezpochyby sa už tešia na príchod svojho anjelika, po ktorom roky blondínka nesmierne túžila.

Viac o téme: Adriana Karembeu Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu