Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklenaříková vyšla s pravdou von: Trpké slová o potrate!

Adriana Sklenaříková Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková (Zdroj: Profimedia)

MAROKO - Tak toto chcelo poriadnu odvahu! Adriana Sklenaříková (46) prežila pred dvomi rokmi zrejme najťažšie obdobie svojho života. V druhom mesiaci tehotenstva jej život uštedril mimoriadne krutú ranu a s manželom prišli o vytúžené bábätko. Hoci celá tragédia nebola žiadnym tajomstvom, kráska sa rozhodla o svojom trápení teraz bližšie prehovoriť.

Hoci momentálne s manželom Aramom prežívajú krásne obdobie a už onedlho sa stanú rodičmi vytúženého potomka, na drámu spred dvoch rokov nezabudne nikdy. Adriana pre francúzsky magazín Gala priznala, aké ťažkosti prežívala po strate očakávaného bábätka.

Adriana Sklenaříková a jej manžel Aram sa už v auguste stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Sklenaříková a jej manžel Aram sa už v auguste stanú rodičmi.  (Zdroj: Facebook)

„Mala som problémy so stretávaním tehotných žien, alebo keď som videla na ulici kočíky,“ povedala na rovinu kráska, ktorej však našťastie osud predsa len doprial, aby sa stala mamou. Ako však prezradila, pokiaľ by sa im s manželom v tomto smere nezadarilo, premýšľali nad ďalším riešením,

„S Aramom sme zvažovali adopciu,“ priznala kráska, ktorá sa sna o spoločnom dieťatku nevzdala a na svet by ho mala priviesť už v auguste. „Keď som uvidela pozitívny výsledok testu, snažila som sa zostať pokojná. Vedela som, že to bol len začiatok,“ dodala nastávajúca mamička, ktorá aj naďalej musela pokračovať v hormonálnej liečbe a podstupuje pravidelné krvné testy.

Sklenaříková vyšla s pravdou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Gala)

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu