Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozvedený Andy Kraus sa vyzliekol a... Pozrite na to telo!

Andy Kraus Zobraziť galériu (4)
Andy Kraus (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ukázal, čo skrýva pod tričkom! V roku 2016 sa prevalila nevera známeho herca a scenáristu Andyho Krausa (50), ktorému nakoniec stroskotalo 17-ročné manželstvo. S manželkou Danielou sa definitívne rozviedli v novembri minulého roka. Kraus však sám dlho neostal a po svojom boku má už nejaký ten čas priateľku Janku (33). A ako sa zdá, je mu dobre, čo sa odzrkadľuje aj na jeho výzore. Na sociálnej sieti zverejnil záber „hore bez“ a vystavil tak svoje telo na obdiv. Pozrite sa, ako vyzerá!

Pred takmer dvomi rokmi herec Andy Kraus prežíval naozaj náročné obdobie. Na povrch vyplávala jeho manželská nevera a rozpadla sa mu rodina. Po roku hádok a nezhôd sa s manželkou Danielou nakoniec rozviedli. Časom si dokonca umelec našiel aj novú známosť a po jeho boku je momentálne mladšia partnerka Jana, pri ktorej sa, ako sa zdá, cíti dobre a spokojne.

Svedčí o tom aj jeho aktuálna vizáž. Dokonca sa v týchto dňoch pochválil aj nečakaným záberom. Na sociálnu sieť Instagram pridal fotku, na ktorej má vyzlečené tričko a ukázal tak svoje vyšportované telo. Takto odhalený kosil trávnik.

Zaujímalo nás, či drží diétu, alebo si svaly vypracoval v posilňovni, či takto pri manuálnej práci. „Cvičím trochu systematickejšie, diétu nedržím, len som na seba trochu prísnejší, čo sa týka zdravej stravy a hlavne sa snažím byť pozitívne naladený. Bez toho nepomôže ani fitko, ani žiadna diéta,“ odvetil topkám Kraus. Ako vidieť, ide mu to dobre. Fotografiu hercovej odhalenej hrude si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: SusediaAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu