Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tak toto ste ešte nevideli: Rozvášnený Kraus vrtí bokmi a hádže sa k nohám neznámej slečny!

Andy Kraus Zobraziť galériu (15)
Andy Kraus (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ten sa teda nezdá! Scenárista Andy Kraus (50), ktorý sa koncom minulého roka rozviedol s manželkou Danielou (46), dlho sám neostal. Ešte pred oficiálnym rozvodom začal randiť s mladou mamičkou Jankou (33). Najnovšie však sa rozvášnil pred úplne inou neznámou slečnou, ktorú chcel zaujať svojimi vrtiacimi bokmi. A nielen tým...

Nešlo však o nejakú diskotéku, kam by si bol vyrazil a balil neznáme slečny, ale o obľúbenú hudobnú reláciu Chart show, kde bol jedným z hostí. Stredajšia epizóda bola totiž venovaná najlepším hitom 70-tych rokov a práve pri tejto hudbe sa hostia na čele s Andym poriadne odviazali.

Keďže 70-te roky boli bláznivé, nielen čo sa obliekania, ale aj tanca týka, spojili tvorcovia šou tieto dve veci spolu a hostia tak predviedli, čo ste ešte nevideli. Andy Kraus v tesnom trblietavom zvršku mal za úlohu sexi tanečnými pohybmi získať si a rozvášniť tanečnicu, ktorá akože prišla na párty, ale až tak veľmi sa jej tancovať nechcelo. Okrem vrtenia bokmi sa jej dokonca hodil aj k nohám a čudesnými pohybmi ju vábil. To, ako mu to išlo, si môžete pozrieť vo VIDEU.

Andy Kraus Chrat show

Okrem Andyho Krausa si pod dohľadom tanečného trénera Miňa Kereša zatancovali v rytme disco  aj ďalšie známe tváre spolu s profesionálnymi tanečníkmi. V šou sa objavila aj Eva Máziková, ktorá mala za úlohu tancom zmazať výškový rozdiel medzi ňou a tanečníkom. Vidieť ste tu mohli aj herca Martina Dejdara, ktorý mal urobiť hocijaký akrobatický prvok. K hosťom sa pripojil aj hudobný odborník Juraj Čurný, ktorý  mal znázorňovať pohyby Johna Travoltu, ale mal vytvoriť aj úplne nový tanečný prvok. Fotografie známych osobností oblečených v štýle 70-tych rokov a ich tanečných kreácii si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu