Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známy markizák sa buchol po vrecku: Aha, aký luxusný darček dostala jeho žena!

Valér Ferko Zobraziť galériu (4)
Valér Ferko (Zdroj: Facebook V.F.)

BRATISLAVA - Fúha, tak to je teda manžel ako sa patrí! Markizák Valér Ferko (32) je už štyri roky šťastne ženatý, no zdá sa, že svoju krásnu polovičku Silviu miluje každým dňom viac. Okrem toho, že sa ňou pravidelne chváli na sociálnych sieťach a je jasné, že dvojici to doma skutočne klape, najnovšie svoju drahú poriadne prekvapil. Pozrite sa, aký luxusný dar jej venoval!

Populárny markizák sa svoju drahú rozhodol prekvapiť darčekom za poriadne mastnú sumičku. Ide o luxusný automobil, ktorého hodnota sa šplhá na niekoľko desiatok tisíc eur. Podľa videa, ktoré moderátor zverejnil na sociálnej sieti, nemala Silvia o pripravovanom prekvapení ani šajnu. Blondínka totiž nedokázala uveriť, že novučičké auto odteraz naozaj patrí jej.

Valér Ferko svoju manželku prekvapil poriadne luxusným darčekom.
Zobraziť galériu (4)
Valér Ferko svoju manželku prekvapil poriadne luxusným darčekom.  (Zdroj: Instagram V.F.)
Valer Ferko - nove auto pre frajdu

„Fakt je tvoje. Lebo ťa ľúbim,“ hovorí svojej šokovanej manželke, ktorá mala zjavne problém uveriť, že to Valér myslí vážne. „Auto som vyberal už dlhšie. Chcel som Silviu prekvapiť, keďže sa blíži termín nášho výročia svadby. Navyše, ešte jedno auto sme už kvôli práci naozaj potrebovali. Šípila, že niečo špekulujem, no do poslednej chvíle netušila že to zrealizujem,“ povedal nám sympatický moderátor s tým, že jeho manželka ešte hodnú chvíľu neverila, že auto skutočne patrí jej a môže na ňom odísť. 

Viac o téme: Valér Ferko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu