Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z tohto sa vám zatočí hlava: Plačkovej kabelka v hodnote auta!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (9)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Hriešne drahý luxus, z ktorého vám padne sánka! V týchto dňoch sa bývalá playmate a účastníčka reality šou Zuzana Plačková (31) pochválila svojim fanúšikom na sociálnej sieti novým darčekom, ktorý mnohým vyrazí dych. Cena tohto dizajnérskeho kúsku, ktorý si blondínka dopriala, sa šplhá k závratnej sumičke. Veď stojí toľko, čo malé auto!

Zuzane Plačkovej jej šatník môže závidieť nejedna nákupná maniačka. Bruneta s radosťou ukazuje svoje drahé kúsky na sociálnej sieti. Aj pred pár dňami sa pochválila jedným takým, ktorý jej fanúšikom vyrazil dych.

Mnohí milovníci módnych značiek určite ihneď zbystrili, keď zbadali tento skvost, ktorý stojí poriadne mastnú sumičku. Za tento typ kabelky od svetoznámej francúzskej značky Hermès, ktorá rozhodne nepatrí medzi lacné záležitosti, sa zvykne platiť päťciferná suma. My sme ju na internete našli napríklad za vyše 11-tisíc eur, čo je cena malého auta.

Z tejto sumy mnohým Slovákom s bežným platom určite padne sánka. Rovnako ako Zuzane, keď si tento módny skvost rozbaľovala. „Pane Bože, nemám slov! To je sen, ona je nádherná,“ zneli jej slová pri rozbaľovaní krabice, čo si mohli fanúšikovia pozrieť v jej insta príbehu na sociálnej sieti.

Paradoxne brunetka už dávnejšie hovorila, že túto francúzsku značku nemá až tak rada. „Ja z tej značky mám rada iba 1 typ kabelky, presne oranžovú birkinku. Nedávno som robila reklamu a dali mi na výber, či chcem peniaze, dovolenku alebo niečo konkrétne, a ja som si vybrala kabelku. Takže som si ju vlastne zaplatila sama, lebo som si ju odrobila. Inak by som dostala 10 tisíc,“ prezradila Plačková, ktorá si tak dopriala poriadne luxusný darček.

Mnohí odborníci na módu však tvrdia, že značkové kabelky nie sú len krásnym doplnkom, ale aj predmetom, ktorého hodnota časom stúpa, rovnako ako rôznych šperkov či iných vzácnych umeleckých diel. Tieto kabelky francúzskeho módneho domu patria k najžiadanejším.  Ak si kúpite namiesto auta určitý druh tejto kabelky a nie ste práve za vodou, síce budete musieť chodiť chvíľu pešo, ale na rozdiel od auta si môžete byť istí, že sa vám vložené peniaze zhodnotia. A to aj po desiatkach rokov. Zuzana zrejme vie, čo robí...

Hermès Birkin

Kabelka pomenovaná po herečke Jane Birkinovej, ktorá k jej vytvoreniu inšpirovala vtedajšieho šéfa značky Jeana-Louisa Dumasa, bola do predaja uvedená v roku 1984. Od tej doby sa stala ikonickým modelom. Cena najmenšieho modelu začína na piatich tisícoch eur a stúpa adekvátne s vybraným materiálom. Niektorí jej vytýkajú, že je príliš ťažká, ale to jej nezabránilo v tom, aby sa stala jednotkou medzi kabelkami.

Plačkovej novú kabelku si môžete pozrieť v GALÉRII»

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu