Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stratená porotkyňa z jojkárskej šou: Takto vyzerala vtedy a takto po 13 rokoch!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Mnohí by ju už nespoznali! Pred 13-imi rokmi sa na obrazovkách televízie Joj vysielala druhá slovenská obľúbená reality šou, následník úspešného projektu Dievča za milión - Miliónový tanec. Okrem 10-ich účastníkov sa v nej zviditeľnili aj štyria porotcovia Tony Moisés, Jaro Bekr, Fredy Ayisi a jedinou ženou medzi nimi bola Svetlana Sopková, ktorá mala vtedy 31 rokov. Dnes má 44 a nedávno sa objavila v spoločnosti. Pozrite sa, ako sa za 13 rokov zmenila!

Tí skôr narodení si určite pamätajú, že v roku 2005 Slovensko žilo divácky obľúbenou reality šou Miliónový tanec, ktorá sa vysielala na obrazovkách televízie Joj. Víťazkou sa vtedy stala Daniela Edlingerová a získala  milión slovenských korún a exkluzívny bonus v podobe štipendia na prestížnej tanečnej škole v New Yorku.

Okrem nej v šou súťažilo ďalších 9 tanečníkov, ktorých hodnotili 4 porotcovia - Tony Moisés, Jaro Bekr, Fredy Ayisi a jedinou ženou medzi nimi bola tanečnica a choreografka Svetlana Sopková, ktorá mala vtedy 31 rokov. Odvtedy sa zo šoubiznisu vytratila a v spoločnosti ju roky nebolo vidieť, a keď sa náhodou niekde mihla, už ju spoznával iba málokto.

Pred pár dňami sme ju však stretli na módnej prehliadke v bratislavskej Rači spolu s manželom, a veru takmer sme ju nespoznali. Ale zrejme to spôsobil iba dlhý čas, čo sa neobjavila v spoločnosti a fakt, že rovné hnedé vlasy vystriedali kučery. Inak je Svetlana, dnes už vydatá pani Komorová Sopková, aj vo svojich 44 rokoch krásna žena s úchvatnou postavou. Veď pozrite si sami v našej GALÉRII, ako vyzerala predtým a ako vyzerá dnes.


 

Viac o téme: Tv JojMiliónový tanecSvetlana Sopková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu