Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúca FOTO Gotta: Takto sa zmenil!

Karel Gott Zobraziť galériu (6)
Karel Gott (Zdroj: PR)

PRAHA - Na nepoznanie! Vždy elegantný, upravený a vysmiaty niekoľkonásobný zlatý Slávik Karel Gott (78) je už niekoľko rokov ako iný človek. Pred 3 rokmi mu lekári diagnostikovali zhubné nádorové ochorenie lymfatických uzlín. Hoci sa ihneď podrobil liečbe a nad chorobou zvíťazil, rakovina ho zmenila. V týchto dňoch opäť vyzerá inak. Kým predtým sa pod zmenu jeho vizáže podpísali zdravotné problémy, tentoraz je za jeho premenou niečo úplne iné. Pozrite sa, ako vyzerá!

V  posledných rokoch, kedy maestro Karel Gott bojoval so zákernou chorobou, na pohľad veľmi zostarol, napriek tomu mu to s výraznými šedinami a briadkou pristalo. Pred pár dňami sa fanúšikom na sociálnej sieti opäť pochválil fotografiou, na ktorej je úplne iný.

Český spevák má na nej totiž poriadne dlhé šedivé vlasy. Okrem toho mu pribudla aj dlhá briadka a výrazne šedivé fúzy, ktoré jeho tvár zmenili a pre mnohých fanúšikov bol tak na nepoznanie. K tomu ešte netypický odev a maestra by zrejme spoznal iba málokto. Takúto zmenu podstúpil však Karel Gott  iba v maskérni, keďže s takýmto imidžom sa objaví v novej rozprávke, ktorá sa momentálne u našich západných susedov nakrúca.

 „Už niekoľko dní prebieha nakrúcanie novej rozprávky režiséra Dušana Rapoša Když draka bolí hlava. A obsadenie je naozaj hviezdne. Jednu z úloh totiž hrá samotný Karel Gott,“ píše sa pod záberom, ktorý na svojej stránke zdieľal aj spevák. Ten si v spomínanej rozprávke zahrá zjavne kováča, súdia diváci podľa oblečenia. „Kájovi pristane všetko! I ako kováč vyzerá senzačne,“ napísala fanúšička a ďalšia sa pridala a dokonca sa jej jeho nový imidž veľmi páči. „Tie fúzy by si mohol nechať narásť na stálo,“ napísala. Čo poviete, pristane mu to? Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu