Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gottov riskantný hazard so životom: Rovnaká chyba ako v čase rakoviny!

Karel Gott hazarduje so svojím životom. Zobraziť galériu (5)
Karel Gott hazarduje so svojím životom.

PRAHA - Ohrozuje svoje zdravie! Božský Karel Gott (78) si aj napriek zdravotným komplikáciám, ktoré nedávno vyústili do ťažkej chrípky, nedá povedať a trvá na tom, že vystúpi na sobotnom Česko-Slovenskom plese. Uznávaný spevák sa tak môže dopustiť rovnakej chyby ako v čase, keď bojoval so zákernou rakovinou!

Niekoľkonásobný český slávik Karel Gott doslova hazarduje so svojím životom. Hoci sa už týždeň lieči z ťažkej chrípky v nemocnici a niekoľko dní musel byť dokonca aj na infúziách, svoje pracovné plány rušiť nemieni. Podľa informácií českého Blesku chce totiž za každú cenu vystúpiť na Česko-Slovenskom plese v pražskom Obecnom dome, ktorý sa koná už túto sobotu.


Gott je v nemocnici! Maestro bojuje s ťažkou chorobou


„Nechce sklamať ľudí a na ples chce ísť. A to aj napriek tomu, že ho lekári vzhľadom na jeho oslabenú imunitu od toho odhovárajú. Ale on má svoju hlavu,“ povedal pre spomínaný portál nemenovaný zdroj. Ide pri tom o rovnako riskantný krok ako v časoch, keď maestro bojoval s rakovinou a aj napriek ťažkému zdravotnému stavu si bezprostredne po prvej chemoterapii nenechal ujsť preberanie zlatého slávika.

Fakt, že Karel svoju účasť na plese stále nezrušil, potvrdil aj samotný usporiadateľ plesu Lumír Mati: „Zatiaľ sme nedostali správu, že nepríde. Budeme dúfať, že mu zdravie dovolí vystúpiť. Maestrovi prajeme veľa síl a skoré uzdravenie!“ O tom, či Gott príde na prestížnu udalosť, sa definitívne rozhodne zajtra, kedy ho lekári prepustia do domácej liečby.

Božský Karel Gott miluje svoje publikum. Niekedy dokonca až tak veľmi, že pri tom riskuje vlastné zdravie.
Zobraziť galériu (5)
Božský Karel Gott miluje svoje publikum. Niekedy dokonca až tak veľmi, že pri tom riskuje vlastné zdravie.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu