Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svadba v rodine Silvie Kucherenko: Pozrite na tie luxusné šaty nevesty!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (8)
Silvia Kucherenko

MICHALOVCE – Je z nej vydatá pani! V rodine známej blondínky Silvie Kucherenko (35) sa v týchto dňoch konala nečakaná svadba. Jej mladučká neter Karin Horváthová (20) sa vydala za svojho vyvoleného ruského priateľa Iľju (21). Nevesta zažiarila v nádhernej luxusnej róbe, ktorá mnohým vyrazí dych.

Modelka Silvia Kucherenko patrí medzi tie známe tváre, ktoré sa rady pochvália súkromnými fotografiami na Instagrame. A nie je tomu inak ani tentoraz. Najnovšie totiž zverejnila záber, na ktorom pózuje s krásnou nevestou. Tou sa stala jej neter Karin, ktorá si v rodných Michalovciach na mestskom úrade zobrala ruského priateľa Iľju.

Nevesta zažiarila v prenádhernej honosnej svadobnej róbe, ktorú jej podľa medializovaných informácií darovala známa blondínka. Snehobiele svadobné šaty s dlhým závojom sú od známej návrhárky Natashe Azari a ich hodnota je približne 5000 eur. Modelka je na fotografii aj so sestrou Štefániou, kde si všetky tri dievčatá spoločne štrngli so šampanským. Okrem nevesty očarila aj známa modelka, ktorá si na svadbu zobrala hneď dvoje šiat. Nádherne dlhé čierne a cyklámenové. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu