Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tehotná Mamba: Priznala problémy s otehotnením... Podstúpila aj operáciu!

Dáša „Mamba“ Šarközyová a Tony Porucha Zobraziť galériu (5)
Dáša „Mamba“ Šarközyová a Tony Porucha (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Problémy s otehotnením! V novembri sa Dáša Šarközyová alias Mamba (29) spoločne so svojím dlhoročným priateľom Tonym Poruchom (28) dočkajú prvého vytúženého dieťatka. Ako však speváčka včera pred kamerami prezradila, jeho počatie vôbec nebolo také jednoduché...

Speváčka a herečka Dáša „Mamba“ Šarközyová a jej priateľ – tanečník Tony Porucha sa skutočne našli. Zaľúbenci všade, kam prídu, prekypujú dobrou náladou, majú rovnaký zmysel pre humor, dokážu si zo seba vystreliť a naozaj nie je deň, kedy by jeden druhého nerozosmiali.


Speváčka Mamba Dasha prezradila sladké tajomstvo: Čaká bábätko!


Pár je spolu tri roky a v novembri by sa mali dočkať aj svojho prvého vytúženého potomka. V ich prípade to však nebolo vôbec také jednoduché. „My sme to tak vedeli už od prvého momentu, lebo sme sa snažili o to bábätko,“ povedala na rovinu vo včerajšom Teleráne Mamba, ktorá pred kamerami niekoľkokrát zdôraznila, že dieťatko spolu plánovali už dlhší čas.

Dvojici sa však nedarilo a Dáša musela dokonca podstúpiť aj operáciu. „Ja som bola minulý rok aj na jednej operácii, vzhľadom aj k tejto téme,“ priznala problémy s počatím Mamba. Niet sa preto čomu čudovať, že správa o tehotenstve oboch mimoriadne potešila. „Teraz sme však šťastní, že to vyšlo,“ dodala nadšene brunetka.

Dáša „Mamba“ Šarközyová a jej priateľ Tony Porucha sa v novembri stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (5)
Dáša „Mamba“ Šarközyová a jej priateľ Tony Porucha sa v novembri stanú rodičmi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Tony PoruchaDáša „Mamba“ Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu