Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská herečka odhodila všetky zábrany: Wau, vyzliekla sa pred kamerami!

Zuzana Porubjaková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Porubjaková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Herečka a mama 2,5-ročnej dcérky Emy - Zuzana Porubjaková (32) nepatrí k tým dámam, ktoré by sa za každú cenu vyzliekali. O to vzácnejší bol preto moment, ktorý si prichystala pre televíznych divákov seriálu Oteckovia. Odhodila totiž všetky zábrany a všetkým sa ukázala len v sexi podprsenke!

Slovenská herečka Zuzana Porubjaková aktuálne účinkuje v markizáckom seriáli Oteckovia. V tomto čoraz obľúbenejšom počine stvárňuje čašníčku Simču zahľadenú do svojho šéfa Vlada, s ktorým momentálne tvorí pár.

Zuzana v tomto týždni všetkých televíznych divákov poriadne prekvapila, keď sa pred kamerami ukázala tak, ako sme ju ešte doposiaľ snáď ani nevideli. Odhodila totiž všetky zábrany a svojmu seriálovému partnerovi odprezentovala sexi promenádu len v podprsenke a pyžamových kraťasoch.

Porubjaková nepatrí k tým ženám, ktoré by sa za každú cenu odhaľovali, a preto pohľad na jej obnažené krivky by sa pokojne dal nazvať aj vzácnym momentom, ktorý bezpochyby ulahodil nejednému mužovi.

Herečka Zuzana Porubjaková pred kamerami predviedla svoje telo len v podprsenke.
Zobraziť galériu (6)
Herečka Zuzana Porubjaková pred kamerami predviedla svoje telo len v podprsenke.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zuzana Porubjaková sa vyzliekla pred televíznymi kamerami. Muži sa mohli kochať na jej odhalené telo len v sexi podprsenke.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Porubjaková sa vyzliekla pred televíznymi kamerami. Muži sa mohli kochať na jej odhalené telo len v sexi podprsenke.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Zuzana PorubjakováOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu