Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce priznanie v živom vysielaní: Títo dvaja herci z Oteckov tvoria pár aj v súkromí!

Nečakané priznanie sympatického herca z Oteckov. Zobraziť galériu (6)
Nečakané priznanie sympatického herca z Oteckov.

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Hoci v seriáli im dlhú lásku nedopriali, v súkromnom živote tvoria pár už dva a pol roka. S prekvapivým priznaním prišiel vo včerajšom Teleráne herec Roman Poláčik, ktorého vyjadrenie zaskočilo azda každého fanúšika markizáckych Oteckov. Kto si získal jeho srdce?

V markizáckom seriáli Oteckovia sa momentálne odohráva milostný trojuholník Emy (Janky Kovalčíkovej) a jej dvoch nápadníkov Alexa (Braňa Deáka) a Ondra (Romana Poláčika). No kým v seriáli má kráska bližšie k fešnému šéfovi, v súkromí má oči len pre toho druhého.


Nový pár šoubiznisu? Pozrite na nežné gestá týchto dvoch!


S takýmto nečakaným priznaním vyrukoval včera v živom vysielaní Telerána herec Roman Poláčik, ktorý všetkých prítomných zaskočil tým, že s brunetkou sa majú radi už dva a pol roka. My s Jankou chodíme, tvoríme pár,“ povedal pred kamerami sympaťák z Oteckov.

Herec Roman Poláčik pred kamerami priznal, že v súkromnom živote tvorí pár s herečkou Jankou Kovalčíkovou.
Zobraziť galériu (6)
Herec Roman Poláčik pred kamerami priznal, že v súkromnom živote tvorí pár s herečkou Jankou Kovalčíkovou.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Moderátori tak okamžite začali vyzvedať, ako sa mu hrá s vlastnou partnerkou a či mu nevadí, že ho takpovediac „seriálovo podvádza“. „My sa tým živíme. Obidvaja to robíme, každý večer stojíme na javisku vždy v iných vzťahoch,“ vyjadril sa Poláčik, ktorý zároveň dodal, že keďže sú obaja z rovnakého fachu, tak si v takýchto úlohách zachovávajú profesionalitu a istú mieru tolerancie. Nuž, vyzerá to tak, že tento doposiaľ utajovaný párik nášho šoubiznisu sa naozaj našiel!

Seriálová Ema (Janka Kovalčíková) má v súkromnom živote oči len pre svojho hereckého kolegu Romana Poláčika.
Zobraziť galériu (6)
Seriálová Ema (Janka Kovalčíková) má v súkromnom živote oči len pre svojho hereckého kolegu Romana Poláčika.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: OteckoviaRoman PoláčikJanka Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu