Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Andrea Verešová opäť provokovala: Aha, ukázala holý zadok!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť prevalcovala všetku konkurenciu! Niekdajšia kráľovná krásy Andrea Verešová (37) patrí bezpochyby k najúspešnejším modelkám, aké na Slovensku vôbec máme. Hoci dvojnásobnej mamičke pomaly ťahá na okrúhlu 40, keď vstúpi na mólo, v okamihu bez najmenších problémov zatieni aj o polovicu mladšie kolegyne. A inak to nebolo ani včera.

Andrea sa už tradične predstavila na Bratislavských módnych dňoch, kde predvádzala šaty svojej dobrej kamarátky, módnej návrhárky Jany Pištejovej. A ako obyčajne, opäť bola jej hlavnou modelkou. Keď brunetka vyšla na mólo, diváci zostali bez dychu. Nádhernú róbu vyniesla so svojím zvyčajným sebavedomím a noblesou, no pozornému oku ľudí v hľadisku neunikol jeden pikantný detail.

Verešová mala na sebe biele čipkované šaty, ktoré zjavne neboli podšité. Keď sa na móle otočila na odchod, prítomným sa naskytol pohľad na jej dokonalé pozadie. A to doslova. V prvom okamihu to totiž vyzeralo tak, že kráska na sebe nemá nohavičky. Všetci fanúšikovia módy si totiž všimli jej odhalené "polky", ktoré sa vábivo vykrúcali v rytme hudby. 

Andrea Verešová predviedla rafinovanú róbu z dielne Jany Pištejovej.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová predviedla rafinovanú róbu z dielne Jany Pištejovej.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Počas prehliadky to vyzeralo tak, že modelka na sebe nemá nohavičky.
Zobraziť galériu (5)
Počas prehliadky to vyzeralo tak, že modelka na sebe nemá nohavičky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Až pri detailnejšom preskúmaní vyšlo najavo, že Andrea mala pri predvádzaní spodnú bielizeň. Tak či tak, Verešová bola opäť raz zlatým klincom programu. Miss z roku 1999 skrátka vie, ako na to a hoci sa na prehliadke predviedli aj ďalšie missky, je jasné, že brunetke len tak ľahko konkurovať nebudú. FOTO zozadu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrea VerešováBMDBratislavské módne dni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu