Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dcéra nášho známeho herca totálne zabodovala: Obrovský úspech v zahraničí!

Celá rodina Kaprálikovcov sa aktívne venuje herectvu. Zobraziť galériu (4)
Celá rodina Kaprálikovcov sa aktívne venuje herectvu. (Zdroj: archiv M.K.)

BRATISLAVA - Majú doma malú hviezdu! Len pred pár dňami sa v Londýne udeľovali prestížne filmové ocenenia. Na festivale Gold Movie Awards Goddess Nike zožala úspech komédia Ríbezľák, no to ani zďaleka nie je všetko! Náročnú porotu totiž zaujala mladá slovenská herečka Martinka (11), ktorá je dcérou Martina a Michaely Kaprálikovcov.

Tá si odniesla ocenenie za najlepšiu herečku pod 18 rokov a dokázala tak, že na Slovensku máme naozaj sľubné mladé talenty svetového formátu. „Veľmi sa teším, bol to môj prvý ozajstný film. Nakrúcanie bolo super. Bol už síce november a my sme hrali leto, takže mi bola zima, ale všetci sa o mňa veľmi starali a pán Huba mi pripomínal môjho skutočného dedka,“ povedala nadšene malá hviezda.

Martinka Kapráliková má našliapnuté na hviezdnu kariéru.
Zobraziť galériu (4)
Martinka Kapráliková má našliapnuté na hviezdnu kariéru.  (Zdroj: archiv M.K.)

Tá však nie je v umeleckej branži žiadnym nováčikom. Už od útleho detstva sa venuje dabingu. Rovnako ako jej braček Miško. „Obaja sa od mala motali po divadle, takže obaja k tomu majú blízko. Martinka mala šťastie, že si do Ríbezľáku vybrali práve ju a ešte väčšie šťastie, že získala toto ocenenie,“ povedala pyšná mamina nádejnej herečky.

A čo na to ocino? „Úžasné, skvelé. Som veľmi hrdý otec. Ak sa Martinka rozhodne pokračovať v tomto smere, budeme ju podporovať.  A ak sa rozhodne, že bude lekárka... Budeme ju podporovať aj v tom. Hlavne nech zostane nohami na zemi,“ vyhlásil rozhodne herec Martin Kaprálik.

Viac o téme: Martin KaprálikMichaela KaprálikováMartina KaprálikováRíbezľák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu