Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Už je v tom aj Podzámska! Herečka nečakane priznala zákrok... Aha, čo si dala vylepšiť

Elena Podzámska Zobraziť galériu (4)
Elena Podzámska

BRATISLAVA - Čaru plastických operácií už podľahli mnohé známe tváre. Výnimkou nie sú ani krásky zo slovenského šoubiznisu, ktoré majú na krku viaceré estetické vylepšenia. Ale nájdu sa aj také, ktoré preferujú prirodzenosť. Jednou z nich bola aj herečka Elena Podzámska (46)... Až doteraz. Pred pár dňami topkám umelkyňa priznala, že aj ona už podstúpila istý estetický zákrok. Vieme, čo si nechala vylepšiť!

V januári tohto roka oslávila herečka Elena Podzámska 46. narodeniny a treba povedať, že na svoj vek nevyzerá a tipoval by jej ho zrejme iba málokto. Sympatická herečka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala predovšetkým úlohami mŕch, patrila vždy k prirodzeným ženám s menšími prsiami či decentne pribúdajúcimi vráskami. Nepodľahla tlaku okolia, kedy si jedna kráska za druhou dávala vylepšiť prsia, pery či vyhladiť vrásky. Teda až doteraz!

Podzámska - štvrtý rozhovor (skrášľovacie procedúry)
Ako topkám herečka nedávno v otvorenom rozhovore priznala, ako jedna z mála našich herečiek ešte nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu, ale...  „Nemám žiadnu plastiku na sebe, ale chodím a dávam sa ošetrovať a nechávam to na pani doktorke, aké zásahy treba, aby som podstúpila,“ odvetila Podzámska, ktorá však otvorene priznala, že istý estetický zákrok podstúpila, aby si nechala vylepšiť tvár. 

„Priznávam teraz, áno, priznávam, mám tuto medzi očami botox, áno mám, lebo to sú tie vrásky hnevu, ale inak nemám nič. Ja čakám, kedy mi lekárka povie, že treba rezať, treba urobiť lifting,“ odvetila Elena. Viac sa dozviete z VIDEA, kde herečka okrem zákrokov priznala, čomu vďačí za svoju štíhlu postavu.

Viac o téme: Elena Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu