Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obavy z najhoršieho: Ťažko chorý herec je nezvestný!

Jiří Pomeje Zobraziť galériu (5)
Jiří Pomeje (Zdroj: SITA)

PRAHA - Zľahla sa po ňom zem! Český herec Jiří Pomeje (53), ktorý je po náročnej operácii rakoviny hrtana, sa mal začiatkom týždňa dostaviť na dôležité stretnutie so svojím onkológom. Na schôdzku však neprišiel. Bartošovej ex nikomu neodpovedá na SMS správy a nič o ňom nevie dokonca ani jeho manželka Andrea (29)... Všetci majú obavy z toho najhoršieho!

Jiří Pomeje absolvoval v polovici januára náročnú operáciu, kedy mu lekári pre rakovinu museli vybrať kompletne celý hrtan. Začiatkom tohto týždňa sa mal dostaviť do pražskej Ústrednej vojenskej nemocnice v Střešoviciachch, kde mal spoločne so svojím ošetrujúcim onkológom riešiť hlasovú náhradu, vďaka ktorej by mohol opäť hovoriť.


Bartošovej ex v nemocnici bojuje o život: Jeho stav sa rapídne zhoršil... Drastická liečba rakoviny nezabrala!


Na toto vopred dohodnuté, dôležité stretnutie sa však herec prekvapivo nedostavil. „Mal za mnou prísť v pondelok, ale nebol tu. Neviem prečo! Vôbec nedal nič vedieť,“ povedal pre Blesk.cz udivený lekár, ktorý mu pred rokom objavil rakovinu a stál pri ňom tiež v čase, keď Jiří bojoval s ťažkým zápalom pľúc.

To, kde sa známy herec nachádza, netuší ani jeho manželka. „Napíšte Jirkovi. Opýtajte sa jeho. Ja som u rodičov,“ vyjadrila sa Andrea, ktorá je v týchto dňoch aj s ich spoločnou dcérkou Aničkou u rodičov. Dôvodom, prečo opustila domácnosť, je vraj chrípka.

Najhoršie na tom všetkom je, že Bartošovej ex sa už v minulosti liečil pomocou antidepresív. No a zákerná choroba či manželská kríza mu tentoraz na psychike tiež príliš nepridávajú. Ostáva teda dúfať, že ide len o planý poplach a stratený Pomeje sa čoskoro vráti domov.

Herec Jiří Pomeje je nezvestný. Nikto nevie, kde sa nachádza.
Zobraziť galériu (5)
Herec Jiří Pomeje je nezvestný. Nikto nevie, kde sa nachádza.

Viac o téme: Jiří Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu