Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bartošovej ex v nemocnici bojuje o život: Jeho stav sa rapídne zhoršil... Drastická liečba rakoviny nezabrala!

Zdravotný stav Jiřího Pomejeho sa rapídne zhoršil. Zobraziť galériu (5)
Zdravotný stav Jiřího Pomejeho sa rapídne zhoršil. (Zdroj: Facebook)

PRAHA - Je s ním zle! Po drastickej 42-dňovej hladovke bojuje herec a producent Jiří Pomeje (53) v nemocnici o holý život. Jeho stav sa rapídne zhoršil a okrem agresívnej rakoviny sa musí dokonca popasovať aj so zápalom pľúc. Prognózy onkológov sú viac než mrazivé!

Jiří Pomeje bojuje od apríla uplynulého roka s rakovinou hrtana. Známy herec a producent odvtedy absolvoval 35 náročných ožarovaní, ktorých dôsledkom bol "zohavený" krk vypálený až do mäsa. Zákerná pliaga však ani po drsných zákrokoch neustupovala, a tak sa s chorobou rozhodol zatočiť po svojom.


Bartošovej EX na dne: RAKOVINA!


Bývalý manžel zosnulej Ivety Bartošovej sa totiž v zúfalej situácii rozhodol, že nádor bude liečiť 42-dňovou drastickou hladovkou. A to aj napriek tomu, že odborníci mu túto šialenú alternatívu vôbec neschvaľovali a varovali ho pred najhorším.

V týchto dňoch sa ich prognózy, bohužiaľ, naplnili. Jiřího zdravotný stav sa rapídne zhoršil a jeho vyhliadky nie sú vôbec priaznivé. Úbytok váhy a výrazne oslabená imunita si totiž vypýtali svoju daň v podobe nepríjemného zápalu pľúc, s ktorým Pomeje momentálne leží v nemocnici. „Je to zlé. Môže sa stať, že reakcia celkovo oslabeného pacienta na liečbu nebude taká účinná, ako u človeka, ktorý predtým dlhodobo nehladoval,“ povedal pre Blesk jeden z uznávaných onkológov, ktorý zároveň dodal, že táto vážna komplikácia ho môže dokonca stáť život.

Exmanžel tragicky zosnulej Ivety Bartošovej - Jiří Pomeje bojuje v nemocnici o život.
Zobraziť galériu (5)
Exmanžel tragicky zosnulej Ivety Bartošovej - Jiří Pomeje bojuje v nemocnici o život.

Viac o téme: Jiřího Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu