Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gott je v nemocnici! Maestro bojuje s ťažkou chorobou

Karel Gott Zobraziť galériu (4)
Karel Gott (Zdroj: Tv Prima/Top star)

PRAHA – Strach o speváka! Niekoľkonásobný zlatý slávik Karel Gott (78) skončil v nemocnici. Podľa informácii českého Blesku museli maestra cez víkend akútne previesť do nemocnice. Bojuje s ťažkou chorobou!

Legendárny spevák Karel Gott skončil v nemocnici. Počas víkendu ho museli previesť do nemocnice. Informácie českému Blesku potvrdil spevákov manažment. „Pán Gott musel bohužiaľ zrušiť vystúpenie na plese v Českých Budějoviciach. Je hospitalizovaný z dôvodu chrípky,“ prezradila Gottova hovorkyňa Aneta Stolzová. Jeho zdravie tak podlomila vážna chrípka.

Niekoľkonásobný zlatý slávik mal v sobotu večer vystupovať na plese. Dostal však vysoké horúčky a vzhľadom na to, že v poslednom čase prekonal rakovinu a ďalšie zdravotné problémy, nechal sa radšej previesť do nemocnice. Keď lekári zistili, že ide o chrípku, tak si ho tam nechali.

Gotta pred chrípkou neochránila ani ozdravná kúra. Je to len niekoľko dní, čo sa spevák vrátil z ďalšieho kúpeľného pobytu v Karlových Varoch. Všetci teraz dúfajú, že sa maestro rýchlo vyzdravie. Aj my mu prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu