Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Heringhová o Kollárovi: Toto na neho po rokoch vyzradila!

Andrea Heringhová a Boris Kollár Zobraziť galériu (8)
Andrea Heringhová a Boris Kollár

BRATISLAVA – Podnikateľ Boris Kollár (50), ktorý sa v slovenskom šoubiznise zviditeľnil predovšetkým svojimi milostnými avantúrami a plodením potomkov, sa na prekvapenie mnohých nedávno objavil na Bratislavskom bále so svojou bývalou partnerkou Andreou Heringhovou (37). My sme ju vyspovedali a neuveríte, čo na neho vyzradila!

Andrea Heringhová bola dlhé roky stálicou známeho multiotecka Borisa Kollára. Po niekoľkých boháčových avantúrach a ďalších deťoch však brunetka už ako jeho oficiálna partnerka vystupovať nechcela. Po rokoch je ale zase všetko inak a sympatická brunetka sa čoraz častejšie ukazuje po boku známeho boháča. Spoločnosť mu na prekvapenie mnohých robila aj na nedávnom plese v Rakúsku či na Bratislavskom bále, kde sa od seba nepohli.


Kollár na plese i dovolenke so svojou ex: Vy ste opäť spolu?!


Zaujímalo nás preto, či si spolu aj zatancovali. „Samozrejme, hneď úvodné kolo sme si zatancovali,“ odvetila Andrea. Okrem toho sme zisťovali, aký je Boris tanečník. Ide mu to alebo je tanečné drevo? „Ja si myslím, že po tých rokoch nám to už celkom dobre spolu ide,“ prezradila Heringhová, ktorá Borisa nezahanbila, práve naopak, potvrdila, že aj po rokoch im to spolu dobre tancuje. Akoby od seba ani nikdy neboli. Dokonca nám priznala, že sa ešte na nejakom plese objaví. „Uvidíme, asi hej,“ odvetila brunetka. Viac sa dozviete z VIDEA.

Heringhová - BA ples

Viac o téme: Boris KollárAndrea Heringhová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu