Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Adela a Viktor rok od zásnub opäť v Teleráne: SVADBA v priamom prenose!

V dnešnom Teleráne sa odohrala skutočná svadba. Zobraziť galériu (12)
V dnešnom Teleráne sa odohrala skutočná svadba. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Je to presne rok odo dňa, kedy Viktor Vincze (27) požiadal Adelu Banášovú (37) o ruku priamo v živom vysielaní markizáckeho Telerána. Na výročie ich zásnub sa dvojica opäť postarala o rozruch. V priamom prenose sa ocitli pred oltárom, no tentokrát romantické ráno nepatrilo im dvom...

Stali sa totiž súčasťou svadby dvojice divákov Zuzany a Marcela, ktorý sa rozhodli spečatiť svoju lásku rovno pred zrakom všetkých Slovákov sledujúcich Teleráno. „Už sme mali v Teleráne zásnuby, tak teraz bude svadba. Viktor začal túto tradíciu,“ zaspomínal si moderátor Roman Juraško, po čom sa jeho kolegyňa Lenka Šóšová začala obávať, či sa týmto štýlom o rok nedočkajú aj pôrodu.

„Keď sa majú dvaja radi, je to jedno, či je to verejne alebo bez svedkov, na tej láske to nič nezmení,“ povedala na margo udalosti spred roka Adela, dnes už Vinczeová. Tentokrát sa v rannej šou ocitla aj so svojím manželom Viktorom ako svedok. Hoci pre blondínku to premiéra nebola, moderátor sa v tejto pozícii ocitol prvýkrát.

Zuzka a Marcel Šurmanovci si povedali svoje áno rovno v priamom prenose.
Zobraziť galériu (12)
Zuzka a Marcel Šurmanovci si povedali svoje áno rovno v priamom prenose.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Televízia snúbencom, ktorí sa zasnúbili len pred mesiacom, pripravila kompletný servis. Okrem svadobných šiat a obleku sa dočkali i úpravy vzhľadu, chutnej torty či hudobného hosťa Roba Opatovského. O obrúčky so vzájomnými odtlačkami prstov sa sympatickému páru postaral známy šperkár Tomáš Stríž, ktorý bol zo svadby naživo dojatý.

Svedkami novomanželov sa stali Adela a Viktor Vinczeovci, o obrúčky sa postaral šperkár Tomáš Stríž.
Zobraziť galériu (12)
Svedkami novomanželov sa stali Adela a Viktor Vinczeovci, o obrúčky sa postaral šperkár Tomáš Stríž.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Pre mňa to bolo veľmi dojemné, pretože viem, akým peklom si Zuzka prešla pri bývalom priateľov, ktorý ju bil a týral. Verím, že teraz konečne našla šťastie a s Marcelom im to vydrží. Som veľmi rád, že som mohol byť súčasťou takejto unikátnej svadby v priamom prenose a prajem im do života len to najlepšie,“ povedal nám, keď sme sa zaujímali, ako sa na netradičnom obrade cítil.

Lenka Šóšová a Roman Juraško boli z emotívneho obradu dojatí.
Zobraziť galériu (12)
Lenka Šóšová a Roman Juraško boli z emotívneho obradu dojatí.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Dojímavá svadba a dramatický príbeh so šťastným koncom nenechal chladným snáď nikoho v štúdiu. Slzičku vypustili okrem nevesty a ženícha i Lenka Šóošová či jej kolegyňa Kveta Horváthová. Veríme, že šťastným novomanželom sa už bude v živote len dariť a prajeme im veľa šťastia do spoločnej budúcnosti. 

Viac o téme: Adela BanášováTeleránoViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu