Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Vydatá Farkašová: Netradičné obrúčky s intímnym detailom!

Kristína Farkašová sa vydala. Ukázala obrúčky s intímnym detailom Zobraziť galériu (9)
Kristína Farkašová sa vydala. Ukázala obrúčky s intímnym detailom (Zdroj: Facebook KF)

BRATISLAVA – Bola iná! Herečka, spisovateľka a podnikateľka Kristína Farkašová (35) šokovala množstvo svojich fanúšikov. Cez víkend sa totiž vydala za svojho 36-ročného priateľa Petra a je z nej pani Tormová. Okrem nečakanej svadby si vybrala aj netradičné obrúčky. Fotkami sa pochválili na sociálnej sieti. Pozrite na ne!

Herečka Kristína Farkašová prežíva aktuálne jedno z najšťastnejších období svojho života. Ako sa nám včera totiž podarilo zistiť, cez víkend sa vydala. „Ďakujem za gratulácie,“ odvetila nám herečka, keď sme zisťovali, či je to tak. Nakoniec sa o novinku podelila aj na sociálnych sieťach.

„Radostne vám, moji milí oznamujem, že som šťastná Pani Tormová. Pán Torma je tiež šťastný,“ napísala Farkašová na Instagram, čím dala jasne najavo, že už je z nej pani Tormová. Zverejnila totiž fotografiu, na ktorej sa držia za ruky a je im na prstoch vidieť zlaté svadobné obrúčky. Na tých si dali obzvlášť záležať a ako vidieť, zvolili na nich intímny detail. Kristínina je celá dookola vygravírovaná písmenom P, a Petrova zas písmenom K. Jednoducho budú mať toho druhého aspoň takto stále pri sebe. Fotografie  obrúčok nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu