Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Temná minulosť mŕtveho exfarmára: Obrovské dlhy, podvody a... !

Jan „Indy“ Pokorný, ktorý v stredu večer spáchal samovraždu, má za sebou poriadne temnú minulosť. Zobraziť galériu (5)
Jan „Indy“ Pokorný, ktorý v stredu večer spáchal samovraždu, má za sebou poriadne temnú minulosť.

PRAHA - V stredu večer sa dobrovoľne rozhodol opustiť tento svet známy exfarmár Jan „Indy“ Pokorný (†53). Čo ho k takejto tragickej udalosti viedlo, zatiaľ síce s istotou nevedno, no postupne sa začínajú odkrývať zákutia jeho nie príliš lichotivej minulosti. Extravagantný donchuan mal mať totiž obrovské dlhy a na konte rôzne nekalé obchodné praktiky.

Jednou z najväčších hviezd českej reality šou Farmár hľadá ženu bol bezpochyby Jan Pokorný, známejší pod prezývkou „Indy“. Temperamentný macho sa dokonca blysol aj v našej verzii tohto formátu, v ktorom súťažil o priazeň slovenskej farmárky Janky. Muž, ktorý bol veľkým milovníkom žien, bujarej zábavy a života, sa však v stredu večer rozhodol dobrovoľne odísť z tohto sveta. Exfarmár zvolil smrť obesením.


Šok! Známa tvár z jojkárskych obrazoviek spáchala samovraždu: Našli ho obeseného


Janovo nehybné telo našli policajti neďaleko jeho westernovej farmy v obci Ráby. Na sociálnej sieti sa tak v momente začali šíriť špekulácie o dôvodoch jeho samovraždy. Jedným z nich mali byť veľké finančné problémy a podvody v oblasti predaja a obchodovania s koňmi: „Dostal sa do problémov pri kšeftovaní s koňmi. Vraj mal skupovať kone po úrazoch, kde bolo jasne dokázané, že kôň nemá mať záťaž – no on ich aj napriek tomu predával na športové účely. Asi keby sa to prevalilo, mohol by dostať zákaz chovu,“ zapojila sa do verejnej facebookovej konverzácie jedna z diskutujúcich. „Vraj mal obrovské dlhy,“ uviedla ďalšia.

Pekné slová si na jeho adresu nenašli ani ďalší diskutéri, ktorí ho častovali mnohými nelichotivými nadávkami: „O mŕtvych len dobre, ale medzi nami koniarmi – oklamal, koho mohol. Bol to zmrd,“ reagoval na Indyho údajné nekalé praktiky istý muž. „Narobil veľa zloby ženám. Ja som TO stretol osobne a bol suverénny ako nikto. Teraz je v p*deli, hajzel!“ nedával si servítku pred ústa ani ďalší z užívateľov.


4 rozvody a 1 samovražda: Nápadník farmárky Jany nie je neviniatko!


Pokorný bol štyrikrát rozvedený, liečil sa zo závislosti na alkohole a pre svoj divoký sexuálny apetít zlomil srdce nejednej svojej obdivovateľke. Známy donchuan mal toho na rováši naozaj veľa, no čo bolo skutočným dôvodom jeho tragického odchodu, sa už zrejme nedozvieme...

Tragicky zosnulý farmár Jan Pokorný má za sebou poriadne divokú minulosť. Viacerí ľudia z jeho okolia ho dokonca obviňujú z podvodov a nekalých praktík v oblasti obchodovania.
Zobraziť galériu (5)
Tragicky zosnulý farmár Jan Pokorný má za sebou poriadne divokú minulosť. Viacerí ľudia z jeho okolia ho dokonca obviňujú z podvodov a nekalých praktík v oblasti obchodovania.

Viac o téme: Farmár hľadá ženuJan „Indy“ Pokorný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu