Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Indián z Farmára útočil nožom: Jana, pozor na neho!

Janin nápadník Indián nie je žiadne neviniatko. Zobraziť galériu (8)
Janin nápadník Indián nie je žiadne neviniatko.

SKALIČKA - Zlá partia! Priestor na obrazovkách televízie Joj konečne dostala aj jediná žena spomedzi farmárov hľadajúcich lásku. Jana Hrubá (39) si na statok pozvala troch mužov, medzi ktorými je aj Jan Pokorný (47). Štyrikrát rozvedený rančer prezývaný Indián mal kedysi problémy s alkoholom, ktoré ho doviedli až do liečebne. Najnovšie vysvitlo, že ani násilie mu nie je cudzie. Na vlastnú manželku zaútočil s nožom.

Prejaví aj svoje tienisté stránky?! V šou Farmár hľadá ženu sa konečne dostala k slovu aj Jana Hrubá zo Skaličky so svojimi nápadníkmi. A je úplne jasné, že najväčšie sympatie má k Janovi Pokornému. Ten však nie je žiadne neviniatko, o čom sme vás na topkách už informovali.

Sympatická Moravanka si doteraz z jeho minulosti ťažkú hlavu nerobila. „Vedela som, o koho ide. Na takéto veci sa ale nepozerám. To, čo bolo predtým, mi je jedno,” povedala nám. V tom čase ale vedela len o jeho štyroch rozvodoch a pobyte v protialkoholickej liečebni. „Je iný, ako som čakala, je dobrosrdečný a charakterný,” ospevovala ho farmárka pred nami.

No teraz vyšli najavo Indiánove násilnícke sklony. Kamarátka jeho exmanželky Renaty Abtovej totiž porozprávala portálu super.cz čosi o súkromí tejto dvojice z čias, keď spolu žili. „Je to niekoľkokrát trestaný násilník a bezdomovec. Renču nútil, aby na neho prepísala polovicu firmy. A dokonca sa jej vyhrážal nožom,” tvrdí táto žena. Jedna z Janovych bývalých, s ktorou má dcéru, má vraj od neho jazvy po celom tele.

O tom, že bitky nie sú Pokornému cudzie, svedčia aj slová z jeho prvého účinkovania na Janinej farme. „Chlapi si majú dať po hube občas,” presviedčal svojho súpera Milana o nutnosti riešiť konflikty ručne-stručne. K farmárkinmu koňovi sa tiež nesprával práve najjemnejšie. Jana by sa teda mala mať na pozore.

Tip: Pozriete si večer Farmu alebo nejaký dobrý film? TV program Telkáč.sk vám pomôže s výberom zaujímavých relácií.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu