Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

4 rozvody a 1 samovražda: Nápadník farmárky Jany nie je neviniatko!

Jana a Jan si hneď padli do oka. Zobraziť galériu (8)
Jana a Jan si hneď padli do oka.

BRATISLAVA - Vie, do čoho ide?! Moravanka Jana (39) si v prvej časti súťaže Farmár hľadá ženu najviac porozumela so snedým Janom (47). Ten nie je televíznym nováčikom, účinkoval aj v českej obdobe tejto šou. Lenže jeho mediálny obrázok nie je najpozitívnejší. S jeho menom sa totiž spája samovražda a 4 rozvody. Počas jojkárskeho nakrúcania bol podľa našich informácií dokonca ešte oficiálne ženatý! Čo na to sympatická statkárka zo Skaličky?!

Okúzlená! Farmárka Jana sa už v prvej časti zoznamovacej šou stihla zamerať na Jana alias Honzu. Tento nápadník však českým divákom vôbec nie je neznámy. Len nedávno si v rovnakej súťaži hľadal ženu na svoj ranč. A poriadne všetkým zamotal hlavy!

Už navždy napríklad zostane s jeho menom spojená samovražda Olgy Řebíčkovej. Tá sa po smrti kamarátky nevedela dlho spamätať, a tak sa prihlásila do šou českej Primy. Zrejme hľadala rozptýlenie a spriaznenú dušu. Lenže Jan, prezývaný Indián, si vybral inú. A krátko na to blonďatá Olí vlastnou rukou zomrela v lese.

Snedý farmár však nakoniec aj tak nezostal s tou, ktorú si pred kamerami vybral. Hneď po súťaži sa oženil s inou. A o necelý mesiac už české médiá informovali o chystanom rozvode, v poradí už štvrtom. No ešte pred verdiktom súdu o ukončení manželstva sa podľa našich informácií už Pokorný zoznamoval na Slovensku s Janou. „Má obrovský sexuálny náboj, fluidum, ženskosť. Je inteligentná. Ale najviac to fluidum, tá chémia zafungovala,” vyznal sa nám rančer.

Ten ani napriek 4 rozvodom na ženy nezanevrel. „Ony sú asi môj osud, milujem ich, sú pre mňa prvé na svete,” povedal nám Jan. Otázka je, či o všetkom tomto Jana vie. Topky.sk zisťovali, či pri zoznámení vedela, o koho ide. „Áno, vedela som to. Sledovala som českého Farmára. Ale na takéto veci sa nepozerám. Zaujíma ma ten človek, aký je, keď som s ním. To, čo bolo predtým, mi je úplne jedno,” tvrdí Moravanka, ktorá evidentne prechováva k Indiánovi vrúcne city. „Je mi s ním dobre,” priznala nám.

Zistili sme však, že predsa len existuje oblasť, v ktorej sa títo dvaja úplne nezhodnú. Pokorný sa totiž k ďalšej svadbe stavia pozitívne, Jana odmietavo. „Ja som si po treťom manželstve hovoril, že trikrát a dosť. Ale keďže som sa oženil 4-krát, tak už by som sa mal ešte raz, aby som to mal guľaté,” prekvapil nás Jan. No farmárka mu odporuje: „Raz mi úplne stačilo.” Nechajme sa teda prekvapiť, kam až zájde ich vzťah.

Tip: Viete už, čo budete pozerať v televízii dnes večer? TV program Telkáč.sk vám pomôže vybrať si.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu