Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plačková to povedala úplne na rovinu: Toto sú detaily o jej prvom sexe!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (6)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP, Instagram KB)

BRATISLAVA - Tak tá sa s tým nebabrala! V posledných dňoch sa na Instagrame šíri nová výzva, spočívajúca v tom, aby na seba používatelia bonzli 5 informácií, ktoré o nich doteraz nikto nevedel. Do hry sa zapojila aj Zuzana Plačková (26), ktorú na jej splnenie motivovala jedna z priateliek. A toto o sebe prezradila!

Zuzana na seba najskôr nabonzovala, že pred niekoľkými rokmi v Taliansku študovala jazyky, či to, že nikdy nebrala drogy a je na to nesmierne hrdá. Takisto sa zverila, že svoj prvý biznis rozbehla už v dvanástich rokoch, keď si sama na školskej toalete sama urobila piercing v brade a následne za tento zákrok od spolužiakov vyberala 50 slovenských korún.

Plačková to povedala úplne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Prišlo však aj k pikantnejším priznaniam zo súkromia. „Moja prvá ozajstná pusa bola v Čadci na autobusovej zástavke. Mala som 15 rokov a viem, že som bola znechutená a nepáčilo sa mi to,“ zasmiala sa na svojej spomienke playmate a fanúšikom sa pochválila dokonca aj tým, kedy zažila prvý intímny styk. „Môj prvý sex bol v mojich 17-tich a to radšej komentovať ani nebudem,“ napísala Zuzana, čím naznačila, že to bola zrejme ešte horšia skúsenosť ako jej prvý bozk. 

Plačková to povedala úplne
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram ZP)

Viac o téme: Zuzana PlačkováPrvý sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu