Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nezrovnalosti v legendárnych Susedoch: A na TOTO úplne zabudli?!

Seriál Susedia sa vrátil na obrazovky. Zobraziť galériu (4)
Seriál Susedia sa vrátil na obrazovky.

BRATISLAVA - Pred pár dňami sa na televízne obrazovky vrátil seriál Susedia, ktorý je doteraz označovaný ako najúspešnejší slovenský sitkom. Po 10-ročnej prestávke zaznamenala premiérová časť historický úspech a prilákala viac ako milión divákov. Zdá sa však, že jeho tvorcovia zabudli na podstatný detail, čo neuniklo pozorným očiam množstva fanúšikov...

Posledná časť tretej série v roku 2007 skončila príjemným prekvapením. Lászlova manželka Ildikó prehlásila, že je tehotná. Fanúšikovia teda očakávali, že bláznivá maďarská rodinka sa do svojho bytu nasťahuje aj malým prírastkom. Nič také sa však nestalo a o dieťati teraz nepadla ani najmenšia zmienka.

Ildikó a László sa ďalšieho dieťaťa možno naozaj dočkajú.
Zobraziť galériu (4)
Ildikó a László sa ďalšieho dieťaťa možno naozaj dočkajú.

Protagonisti Susedov sa teda rozhodli vysvetliť, ako to s najmenším členom klanu Komáromovcov vlastne je. „Bol to planý poplach, Ildikó si iba myslela, že je tehotná,“ povedal pre portál markiza.sk Peter Marcin. Jeho kolega Andy však, naopak, vôbec nevylučuje, že by sa potomok Lászla a Ildikó ešte v budúcnosti objavil.

„Ak zistíme, že by sa nám to dieťa do deja hodilo, tak ho niekde vyhrabeme. Možno vyviedlo nejaký veľký prúser, takže o ňom László a Ildikó odmietajú hovoriť. Napríklad, že je momentálne v polepšovni,“ zamyslel sa Kraus. Vyzerá to teda tak, že tvorcovia túto myšlienku ešte úplne neuzavreli a divákom nezostáva nič iné, len sa nechať prekvapiť. 

Viac o téme: Peter MarcinSusediaAndy KrausViki RákováDominika RichterováZuzana Tlučková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu