Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Už ju neskrýva: Andrej Bičan na prvej FOTO s mladučkou milenkou!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan

BRATISLAVA - Skrývačke je koniec! Len pred pár týždňami slovenským šoubiznisom otriasla správa, že Andrej Bičan (42) sa rozvádza. A nielen to. Moderátor má za svoju manželku už nejaký ten piatok poriadne sexi náhradu. Jeho "novou" partnerkou je len 23-ročná Michaela, ktorá s moderátorom dokonca zdieľa spoločnú domácnosť.

Vzťah s mladou kráskou totiž Bičan udržuje už tri roky. Tajomstvo však prasklo až nedávno, keď svoju Michaelu priviedol na otvorenie lyžiarskej sezóny v Tatrách, kde bolo jasné, že medzi nimi v žiadnom prípade nejde len o bežné kamarátstvo.

A moderátor sa napokon rozhodol, že stroskotanie vzťahu s manželkou Editou, ktorá je matkou jeho dvoch detí, už zatĺkať nebude. „S mojou novou partnerkou Miškou už rok žijeme v spoločnej domácnosti a tešíme sa z nášho vzťahu,“ napísal neskôr na svoj Facebook, no onedlho celý príspevok vymazal.

Predtým však stihol priznať aj to, že onedlho ho čaká rozvod, hoci sa s manželkou o záchranu krachnutého vzťahu pokúšali. „Moje manželstvo sa po 11 rokoch rozpadlo. Šance na záchranu stroskotali. Momentálne prebiehajú ukončovacie procesy,“ uviedol Bičan, ktorý sa potom prezentácii svojej novej lásky nejaký čas vyhýbal.

Andrej Bičan sa svojou mladou partnerkou pýši už aj na Facebooku.
Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan sa svojou mladou partnerkou pýši už aj na Facebooku.  (Zdroj: Facebook A.B.)

Tomu je však zrejme už koniec. Najnovšie totiž na svoju fanúšikovskú stránku na sociálnej sieti pridal fotografiu, na ktorej veselo pózuje aj so svojou mladučkou milenkou. „Info dňa: Squash Miška vs. Andrej 2:3. Nič nie je lepšie, ako si po sviatkoch dobre zašportovať,“ odkázal svojim priaznivcom s úsmevom po boku svojej „novej“ lásky. 

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu