Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská hádka na Markíze: Padali urážky najhrubšieho zrna!

Na Markíze padali urážky toho najhrubšieho zrna. PR článok Zobraziť galériu (5)
Na Markíze padali urážky toho najhrubšieho zrna. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Skočili si do vlasov! Veľké finále Farmy sa blíži a do hry sa opäť zapojili aj starí obyvatelia salaša, ktorí svojím hlasom rozhodnú o tom, kto zo zostávajúcich statkárov to dotiahne až do záverečného boja. Ich príchod však bude mať aj trpkú príchuť – pri „stole pravdy“ sa totiž strhne obrovská hádka, ktorej následkom budú urážky toho najhrubšieho zrna!

Do konca veľkého dobrodružstva na odľahlej markizáckej farme ostáva už len pár dní. O tom, kto zo zvyšnej pätice – Miša, Jana, Anka, Peťa a Šimon sa dostane k rozprávkovej sumičke 75 000 eur, rozhodnú aj exfarmári, ktorí sa už dnes vrátia na miesto činu a svojím hlasom posunú jedného z nich do finále.

Okrem toho sa však pri „stole pravdy“ budú otvárať aj staré a nedoriešené konflikty. Hlavné slovo bude mať aj tentoraz – ako inak – najväčší hráč Stano. „Šimon je podľa mňa taký človek, ktorý nemá absolútne svoj názor, je to strašne falošný človek a v živote sa s takým človekom baviť nebudem! Ako som mu ja pomohol, keď bol zranený, tak on ma zničil!“ vyjadril svoj názor Madzík, ktorý s urážkami bez okolkov pokračoval aj ďalej.

Najväčší farmársky hráč Stano označil viacerých statkárov za najfalošnejších ľudí, akých kedy v živote stretol.
Zobraziť galériu (5)
Najväčší farmársky hráč Stano označil viacerých statkárov za najfalošnejších ľudí, akých kedy v živote stretol.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„A na Anke ma najviac mrzí to, že som ju tu bral ako mamu svoju, ako ženu najmúdrejšiu, ale to čo som videl, je to najfalošnejší človek na Farme. Od Janky som videl po troch týždňoch, že je falošná, ale to čo som videl vonku – Anka je najfalošnejšia!“ nešetril Anku prostoreký Stano. K jeho názoru sa zároveň pripojil aj Maťo, ktorý ju dokonca obvinil z toho, že blondínka ostatným súťažiacim ponúkala za podporu v hre finančnú odmenu. 52-ročná krčmárka sa však bránila a tvrdila, že nič z toho, čo povedali, nie je pravda: „Toto je urážka na moju adresu a špinenie môjho mena!“

Dnes budú starí farmári zároveň voliť aj prvého finalistu. Kto má najväčšie šance, sa dozviete už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu