Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Pohroma na markizáckej Farme... A druhý finalista je jasný!

Hospodár Martin s trojicou, ktorá bojovala o vstupenku do finále. PR článok Zobraziť galériu (11)
Hospodár Martin s trojicou, ktorá bojovala o vstupenku do finále. (Zdroj: TV MARKÍZA)

ORAVA - Už zajtra sa naživo odohrá finále markizáckej šou Farma. Predtým sa však muselo rozhodnúť, kto sa stane súperom prvej finalistky Michaly Kiripolskej. Zostávajúca trojica dostala od hospodára Martina tri úlohy, tie však dopadli katastrofálne. Nakoniec ale na postup do konečného boja nemali vplyv, o semifinalistoch rozhodli bývalí účastníci súťaže a vybraná dvojica sa stretla v dueli.

Po vyradení Petry Paluskovej zostali v hre traja farmári: Janka, Šimon a Anka. Tí dostali od hospodára Martina tri úlohy – navariť typické bačovské jedlá, vyrobiť si takzvaný čakan, čiže bačovskú palicu, a vyrobiť oštiepky aj korbáčiky. 

Kým pri ochutnávaní pirohov, halušiek a guláša sa Martin zalizoval, zvyšné úlohy dopadli na pohľad katastrofálne. Palice na výrobu čakanov sa dolámali a oštiepky popraskali, Anke sa dokonca vysušili korbáčiky, lebo použila príliš horúcu vodu. 

„No hanba, čo ti mám povedať? Jednoducho hanba. Nemám na to slov, no hanba. To bola vizitka nás, čo sme sa tu naučili za tie mesiace, no hanba,” zhodnotila splnenie úloh Janka. „Videl som, čo som videl, chvíľami som síce nevedel, či mám plakať alebo sa smiať...” skonštatoval hospodár. 

No nakoniec sa farmári Martinovho hodnotenia báli zbytočne. Išlo iba o skúšku a o ich osude rozhodovali vyradení súťažiaci. Po otázke, kto si podľa nich finále zaslúži najmenej, bola vyradená Janka. Anka a Šimon sa potom stretli v dueli. Ako tento boj dopadol a kto sa stal druhým finalistom, uvidíte dnes večer na Markíze. 

 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu