Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sagvan Tofi dostal poriadne zabrať: Strašný stres z Karla Gotta

Karel Gott a Sagvan Tofi Zobraziť galériu (4)
Karel Gott a Sagvan Tofi (Zdroj: Ján Zemiar/ Vlado Anjel )

BRATISLAVA - Po úspechu muzikálu Deti ráje postavenom na piesňach Michala Davida dostal Sagvan Tofi divákov opäť na nohy. Za všetkým je jeho najnovší počin Čas růží založený na najväčších hitoch legendárneho Karla Gotta. Predstavenie malo uplynulý víkend svoju premiéru konečne aj na Slovensku a veru, bolo sa na čo pozerať!

Očakávania boli všelijaké, no výsledok perfektný. Sagvan Tofi s jeho muzikálom Čas růží vypredal obrovský štadión Ondreja Nepelu a dohnal množstvo divákov k slzám dojatia. Emotívne dielo vyrozprávalo dramatický príbeh zakázanej lásky mladého Honzu a krásnej kolotočiarky v podaní Evy Burešovej, ktorú si diváci môžu pamätať z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent.

cas ruzi
Tá napriek svojmu mladému veku momentálne u českých susedov patrí medzi najvyhľadávanejšie muzikálové herečky a niet sa čo čudovať. Z jej fantastického spevu naskakovali miestami až zimomriavky, no a uprieť jej nemožno ani silné herecké cítenie. A navyše, len málokto by sa odvážil tipnúť, že táto krásna brunetka len pred piatimi mesiacmi porodila svojho prvého potomka. 

Fantastickým výkonom svojej kolegyni nezostal nič dlžný ani talentovaný herec a spevák Jan Kopečný, ktorý je jednou z najväčších hviezd českej verzie šou Tvoja tvár znie povedome. Mladý umelec je síce v našich končinách pomerne neznámy, no svojimi výkonmi dostal do vytrženia množstvo divákov. Tých pri jeho interpretácii božského Káju dvíhalo zo stoličiek a jednoznačne zaujal i sympatickým zjavom a obrovskou charizmou.

Sagvan Tofi a Eva Burešová
Zobraziť galériu (4)
Sagvan Tofi a Eva Burešová  (Zdroj: Vlado Anjel)

Veľkým prekvapením večera bola účasť Pepu Vojtka, ktorého predstavovať určite netreba. Líder skupiny Kabát si vyslúžil niekoľko búrlivých potleskov, ktoré si zjavne poriadne užíval. A čo si budeme hovoriť, bez debaty potešil aj oko nejednej prítomnej dámy. Očarujúci muzikál si však zo všetkých najviac oddrel jeho tvorca Sagvan Tofi.

Jan Kopečný
Zobraziť galériu (4)
Jan Kopečný  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ten sa totiž okrem produkcie a scenáru podujal aj na úlohu herca, a tak sa i on objavil v jednej z najdôležitejších rolí. Zaujímalo nás, prečo si pre hudobné predstavenie vybral piesne Karla Gotta a ako sa mu s legendou česko-slovenskej popovej hudby spolupracovalo. Čo nám Sagvan prezradil a prečo mal z Gotta stres, sa dozviete v našom video rozhovore vyššie. 

V muzikáli sa objavil aj charizmatický Pepa Vojtek.
Zobraziť galériu (4)
V muzikáli sa objavil aj charizmatický Pepa Vojtek.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Karel GottSagvan Tofi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu