Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokovaní diváci na Gottovom koncerte v Bratislave: Nekompromisný zásah SBS!

Karel Gott Zobraziť galériu (9)
Karel Gott (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jedna z najočakávanejších hudobných udalostí roka sa uskutočnila vo štvrtok na Zimnom štadióne Ondrej Nepelu. S fenomenálnym turné Pošli to dál tam vystúpil legendárny Karel Gott (78), ktorý so svojimi hosťami celú halu beznádejne vypredal. A veru, bolo na čo pozerať!

Karel si na bratislavský koncert prizval množstvo hudobných legiend, ktoré predviedli prvotriedne a dych berúce vystúpenia. Okrem Mariky Gombitovej, Joža Ráža, Vaša Patejdla či Pavla Haberu sa však predstavili aj mladé talenty a mnohých poriadne zaskočili. Boli nimi totiž Gottove dcéry! Kým mladšia Nelly Sofie (9) si po otcovom boku zatancovala s profesionálnymi tanečníkmi, Charlotte Ella (11) zaspievala.

Božský Kája - koncert BA
Keď dievčatko vstúpilo na pódium, zrejme nikto nečakal, že už o pár sekúnd nastane totálny šok, ktorý im vyrazí dych. Charlottka totiž evidentne zdedila hudobný talent po slávnom otcovi a jej prevedenie piesne Somewhere over the rainbow nenechalo chladným jediného diváka. Nadaná šikulka sa svojím nežným a precíteným prejavom bez problémov vyrovnala slávnym česko-slovenským ikonám.

Pri vystúpení našej popovej divy Mariky Gombitovej sa ale stalo niečo, čo mnohých zarazilo. Keď totiž chcel fanúšik speváčke podať kvety, nekompromisná SBS ho okamžite odviedla na miesto. Rovnaký postup zopakovali aj pri Gottovi a schladili dokonca i mladú ženu, ktorá si chcela zatancovať pri Patejdlovom vystúpení. „Človek im chce prejaviť úctu a čo z toho,“ hneval sa sklamaný muž, ktorého pri pokuse podať kvety na javisko taktiež odstavili ochrankári, čo sa bežne pri koncertoch nestáva.

Karel Gott dokázal, prečo je česko-slovenskou legendou.
Zobraziť galériu (9)
Karel Gott dokázal, prečo je česko-slovenskou legendou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nakoniec si však svoje kytice a dary vyzdvihol aspoň dojatý Karel. Po poslednej piesni sa totiž vybral na koniec pódia medzi fanúšikov, ktorým podával ruky a srdečne ďakoval za prijaté kvety. S obrovskou charizmou a pokorou fanúšikom poďakoval za priazeň a prisľúbil,  že v Bratislave, kde sa cíti ako doma, sa určite nevidia naposledy. 

Viac o koncerte nájdete na hudba.sk»

Viac o téme: Karel GottMarika GombitováPavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu