Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozboril dohnal Hantuchovú k slzám: Na TOTO nebola pripravená... Hanbím sa za seba!

Vilo Rozboril a Daniela Hantuchová Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril a Daniela Hantuchová (Zdroj: tv joj/Ján zemiar)

BRATISLAVA - Vilo Rozboril (50) po letnej pauze opäť zachraňuje ľudské životy. Tento týždeň čaká divákov jojkárskeho V Siedmom nebi mimoriadne silný príbeh. Existenčné problémy matky s deťmi silno ziasiahnu aj tenistku Danielu Hantuchovú (34), ktorá po návšteve pani Mariany a jej rodiny prizná, že doteraz žila úplne mimo reality.

Život 39-ročnej pani Mariany a jej rodiny pripomína katastrofický film. Ťažko skúšaná žena žije so svojou mamou a dvomi synmi v polorozpadnutom dome, kde nie je zavedená voda ani kanalizácia. Rodina je tak nútená využívať starú latrínu a vodu ťahať z vonkajšej studne. Celá situácia je o to náročnejšia, že jeden z chlapcov je ťažko zdravotne postihnutý. 

17 ročný Mirko je na mentálnej úrovni malého bábätka. Aj pri takej bežnej situácii, ako kúpanie, tak Mariana zvádza boj. „Keďže nemáme kúpeľňu, kúpem ho v detskej vaničke,“ priznala Vilovi nešťastná žena, ktorá sa snaží, koľko môže. „Život s ním je veľmi ťažký, ale nedala by som ho za nič. V dedine sa ma pýtali, či ho nedám do nejakého ústavu. Lenže vieš, Vilko, to je tak, že to je moje dieťa. To sa nedá. Keď zistím, že je moje dieťa choré, mám ho od seba odhodiť?“ zamýšľala sa matka, ktorá vychováva deti bez otca.

Marianina rodina žije v katastrofálnych podmienkach.
Zobraziť galériu (4)
Marianina rodina žije v katastrofálnych podmienkach.  (Zdroj: TV JOJ)

Ten o svojich potomkov neprejavuje akýkoľvek záujem a život s ním bol podľa Mariany hotová katastrofa, keďže bol agresívny tyran. „Muž s nami nežije a neplatí výživné, lebo otcovstvo nepriznal. Na každodennom poriadku bola bitka. Ja som stále utekala od neho,“ priznala pred kamerou. Tu však zlý sen ženy, ktorá si toho prežila v živote už viac než dosť, ani zďaleka neskončil.

Na utrápenú matku si časom začal robiť nárok starý otec jej detí. Ten si zaumienil, že zo synovej partnerky si urobí vlastnú družku. Keď Mariana náklonnosť svojho svokra odmietla, dočkala sa drastickej pomsty. „S maminou sme sedeli v kuchyni a z ničoho nič vošiel dnu, zozadu ma chytil za krk a cítila som, že sa mi niečo leje na hlavu. Malého som mala na nohách. Chytil zapaľovač a zapálil ma,“ šokovala strhaná brunetka, ktorej príbeh naháňa strach a zimomriavky.

Keď nemusí, do zrkadla sa Mariana radšej ani nepozerá.
Zobraziť galériu (4)
Keď nemusí, do zrkadla sa Mariana radšej ani nepozerá.  (Zdroj: TV JOJ)

„V kuchyni bolo vedro s vodou a uhasila som sa sama. Horela som ako fakľa. Ešte sme potom cez okno vyhadzovali deti, lebo zamkol dvere. Ani sa nepozerám do zrkadla. Len keď naozaj musím,“ povedala s plačom Mariana s tým, že jej svokor síce dostal za tento odporný čin 21 rokov väzenia, no ona bude niesť následky až do konca života.

Danielu Hantuchovú príbeh nešťastnej rodiny úplne odrovnal.
Zobraziť galériu (4)
Danielu Hantuchovú príbeh nešťastnej rodiny úplne odrovnal.  (Zdroj: TV JOJ)

Utrápenej rodine sa rozhodla pomôcť tenistka Daniela Hantuchová, ktorú príbeh ženy a detí totálne zložil. „Sú to riadne šoky. Bola som pripravená na všetko, ale takto až nie. Toto je realita a v tom v čom som žila, je úplne iný svet. Až sa sama na seba hnevám za to, aké problémy som si myslela, že mám. Normálne sa hanbím za to, čo som ešte pred hodinou rozoberala v hlave,“ priznala po návšteve Mariany a jej synčekov.

Ako celá dráma nakoniec dopadne, si môžete pozrieť už v najbližšej časti Siedmeho neba na TV JOJ. 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebiDaniela Hantuchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu