Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Moderátorka šou O 10 rokov mladší Mária Čírová prekvapila: Otvorene o skrášľujúcich zákrokoch!

Mária Čírová Zobraziť galériu (5)
Mária Čírová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka a aktuálna moderátorka šou O 10 rokov mladší Mária Čírová (29) je šarmantná žena, ktorá na prvý pohľad rozhodne žiadnu vizuálnu premenu nepotrebuje. Ako to je ale v skutočnosti? Má éterická blondínka nejaké zákroky? Nuž, nech sa páči, tu je jej odpoveď!

Čírová - prvý rozhovor

Hoci je Mária Čírová slovenskej verejnosti známa skôr ako speváčka, ani moderátorský chlebíček jej nie je až taký cudzí. Dokazuje to vždy každú stredu večer na obrazovkách Markízy, kde hviezdi v šou s názvom O 10 rokov mladší.


Ďalšie dieťa? Mária Čírová nám prezradila niečo, čo absolútne nik nečakal!


Moderovania sa sympatická blondínka zhostila priam bravúrne, za svoje výkony si vyslúžila viacero pochvalných komentárov a na mnohých divákov dokonca pôsobí dojmom, akoby sa pre túto reláciu doslova narodila. Zaujímalo nás preto, aké je jej hlavné poslanie a či by sa do podobného projektu prihlásila aj ona sama. „Ja som zisťovala, prečo sa ľudia hlásia do takejto šou, ono to môže tak vyzerať najprv, že je to o zákrokoch a ľudia sa chcú meniť, ale nie je to tak. Tí ľudia, ktorí tam prichádzajú, potrebujú hlavne nejaké to nakopnutie, nejakú vzpruhu a dobrú energiu. No a ja práve tými rozhovormi sa snažím ich navodiť na to, že pokiaľ to vnútro nebude spokojné, tak jednoducho nikdy dobre vyzerať nebudeme. Žiariť na všetky strany – to neurobia injekcie, to urobí spokojná duša,“ povedala pre Topky.sk speváčka.

No a keďže Mária okrem talentu dlhé roky ohuruje aj svojím nezameniteľným šarmom, nedalo sa nám neopýtať, či už aj ona stihla podstúpiť nejaké skrášľujúce zákroky. „No ja zatiaľ nemám žiaden a priznám sa, že ja mnohým zákrokom ani nerozumiem, takže, našťastie, tam mám pri sebe lekárov a odborníkov, ktorí tomu rozumejú a oni rozhodujú, ako budú účinkujúci vyzerať a čo sa im bude robiť,“ zasmiala sa Mária a pokračovala s tým, že sa jej počas nakrúcania dokonca stalo aj to, že absolútne ani len netušila, akú procedúru doktorka vykonáva. „Pamätám si dokonca na prvú epizódu, kedy pani doktorka riešila, že toto bude invazívna, neinvazívna technika... No a keď sa vypli kamery, tak sa hneď pýtam, že a to je čo? Aký je v tom rozdiel?“ prekvapivo dodala Čírová.

Celý rozhovor s obľúbenou umelkyňou si môžete pozrieť v priloženom videu vyššie.

Speváčka Mária Čírová nám v rozhovore prezradila, že žiadnym skrášľujúcim zákrokom neholduje.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Mária Čírová nám v rozhovore prezradila, že žiadnym skrášľujúcim zákrokom neholduje.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu