Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kalisová v posteli ako ju Pán Boh stvoril: Fíha, to je pohľad!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (8)
Miriam Kalisová

BRATISLAVA – Na toto by mnohé nenazbierali odvahu! Moderátorka Miriam Kalisová (32) je atraktívna žena, ktorú najčastejšie vidíme v elegantných kostýmoch a dokonale upravenú na televíznych obrazovkách či v spoločnosti. Najnovšie však ukázala, že sa nehanbí ani za svoju prirodzenosť a zverejnila záber, na ktorom leží v posteli tak, ako ju Pán Boh stvoril.

Fotografiu, na ktorej pózuje markizácka moderátorka Miriam Kalisová v posteli úplne bez, zdieľala verejne na svojom instagramovom profile. A tak ju mnohí jej fanúšikovia mohli vidieť tak, ako ju Pán Boh stvoril, a to v jej úplnej prirodzenosti. Neodfotila však svoje dokonalé telo nahé, ale svoju tvár ukázala bez nánosu líčidiel, a to ihneď po prebudení.

Keďže známe tváre šoubiznisu sa na obraze či v spoločnosti vždy objavujú dokonale nalíčené, nie každá má odvahu ukázať sa nenamaľovaná. Markizácka brunetka však patrí k tým šťastným ženám, ktoré aj bez nánosu líčidiel vyzerajú skvelo.

Ako sa môžete sami presvedčiť, je prirodzene krásna i  bez hrubej omietky na tvári. Treba uznať, že by sa v takomto naturálnom looku mohla pokojne prezentovať častejšie. Aj napriek tomu, že už prekročila prah tridsiatky, sa totiž stále môže pýšiť pekne vyzerajúcou pleťou a mladistvým výzorom. Fotografiu Miriam nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu