Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto tu ešte nebolo: Miriam Kalisová KONEČNE ukázala svoje telo len v sexi bikinách!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram)

SRÍ LANKA - Wau, to je ale šupa! Moderátorka Miriam Kalisová (32) je atraktívna žena s dokonalým úsmevom. A hoci ju najčastejšie vidíme v elegantných kostýmoch, najnovšie sa konečne ukázala aj v sexi bikinách. Pozrite, aké dokonalé telo skrýva pod šatami!

Miriam Kalisová sa pred televíznymi kamerami či v spoločnosti objavuje väčšinou v outfitoch, v ktorých neodhaľuje nič, čo by nemala. A hoci moderátorka disponuje peknou, štíhlou postavou, jej priaznivci ešte nemali tú česť vychutnať si ju v plnej kráse - trebárs iba v plavkách.

Teda aspoň doposiaľ. Svojim fanúšikom totiž na Instagrame najnovšie naservírovala záber, ktorý konečne odhalil, aké božské krivky skrýva pod šatami. Výnimočná snímka vznikla na exotickej Srí Lanke, kde si Miriam aktuálne vychutnáva relax a sladké ničnerobenie.

V sexi bikinách ukázala mama štvorročnej dcérky Mie ukážkovú figúru, vypracované bruško a dokonalé nohy. Vzácnej fotografii sa tak bezpochyby potešili najmä muži, ktorí tentoraz na krásnej markizáčke mohli aj oči nechať!

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu