Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexica Vica Kerekes má problém s nahotou: Tieto holé prsia tak skoro neuvidíte!

Vica Kerekes Zobraziť galériu (13)
Vica Kerekes

BRATISLAVA – Toto by nik nečakal! Herečka Vica Kerekes (35) je známa tým, že sa pred kamerou vyzliekla hneď niekoľkokrát. No ako sa zdá, s pribúdajúcimi rokmi má s tým ryšavka veľký problém. Jej obnažené prsia už tak skoro zrejme neuvidíte.

Scény podobné tej z filmu Nestyda, kedy si sexi ryšavka striekala šľahačku na nahé prsia, sú zrejme minulosťou. Ako sama Vica Kerekes priznala, vo filmoch sa už nemieni tak odhaľovať ako kedysi a chce sa tomu skôr vyhýbať. Napriek tomu, že má na konte niekoľko odvážnych nahých filmových rolí, s obnažovaním už má s pribúdajúcimi rokmi jednoducho problém.

 „Už si na odhalené scény vo filmoch dávam väčší pozor! Do zmluvy som si nechala vložiť formulku, ktorá zakazuje používať plnú nahotu,“ vysvetlila českému Blesku slovensko-maďarská herečka, ktorej plné prsia či sexi zadoček zrejme tak skoro diváci neuvidia. Vy sa na jej starých odhalených záberoch môžete pokochať v našej GALÉRII.

Nahotu chce Kerekes zrejme obmedziť kvôli novej práci. Umelkyňa sa totiž najnovšie chce venovať študentom slovenskej filmovej školy a na svoj nový džob profesorky sa vraj už veľmi teší. Zrejme aj študenti, ktorí sa budú môcť pochváliť poriadne sexi pani učiteľkou.

Viac o téme: Vica Kerekes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu