Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Uniknuté kontroverzné zábery zo slovenského filmu: Z tohto sa vám zdvihne žalúdok!

Klikať len na vlastné riziko! Zobraziť galériu (6)
Klikať len na vlastné riziko! (Zdroj: Dogg)

BRATISLAVA - Špinavé praktiky v podsvetí, drogová mafia a taktiež cirkevný hodnostár, ktorý sa neštíti ničoho! Na svetlo sveta sa dostali mimoriadne tvrdé zábery z poviedkového filmu DOGG, ktorý bude mať premiéru už tento týždeň. Ide o bizarnú poviedku s názvom Grassvater, v ktorej tvorcovia nabúrali všetky konvenčné očakávania.

Dogg - poviedka Grassvater

Emócie strachu, úzkosti či dokonca až hnusu v mimoriadne bizarnom obale. Aj takto by sa dal opísať nový slovenský psychotriler s názvom Dogg, ktorý sa v našich kinách objaví už v týchto dňoch. Názov filmu tvoria začiatočné písmená jednotlivých poviedok – Duet, Opus Dei, Grassvater a Game.

Koncept je postavený na báze štyroch nezvyčajných príbehov, v ktorých napätie sa bude dať doslova krájať. Dôkazom môžu byť uniknuté zábery z tretieho počinu – Grassvater, ktorý by sa dal pokojne označiť za najkontroverznejší.

Poviedka Grassvater vás privedie do prostredia, ktoré sa vám nebude páčiť.
Zobraziť galériu (6)
Poviedka Grassvater vás privedie do prostredia, ktoré sa vám nebude páčiť.  (Zdroj: Dogg)

Ide totiž o vyobrazenie mafiánskych praktík v súčinnosti s drogami a cirkvou, ktoré sú prezentované bez okolkov - v celom svojom hnuse. Zaujímalo nás preto, čo kompetentných viedlo k vytvoreniu tohto mimoriadne drsného príbehu?

„O tomto extrémnom názore na cirkev sa vo verejnosti bude diskutovať, spustilo sa to už po premiére na festivale Cinematik. Cirkev sa môže oprávnene ohradiť, aj keď ja si myslím, že to, že Enrik Bistika kritizuje svojím filmom náboženskú inštitúciu ako takú, neznamená, že by v ich radoch neboli kvalitní ľudia, ktorí dávajú ľuďom hodnoty potrebné pre život. Ale silná inštitúcia by mala uniesť názor zo strany umenia. Malo by to byť pre nich skôr inšpiráciou pre reformu,“ skonštatoval pre Topky.sk producent Maroš Hečko.

V kontroverznom počine Grassvater budú nabúrané všetky konvenčné očakávania.
Zobraziť galériu (6)
V kontroverznom počine Grassvater budú nabúrané všetky konvenčné očakávania.  (Zdroj: Dogg)

Viac o téme: Dogg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu