Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známy slovenský herec o strachu: Takto prebiehal jeho boj o holý život!

Marián Mitaš Zobraziť galériu (4)
Marián Mitaš (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Marián Mitaš (37) je známy slovenský herec a moderátor, ktorý už čo nevidieť opäť zažiari v novom filmovom počine s názvom Dogg. Kontroverzná snímka hovorí hlavne o strachu vo všetkých jeho podobách - no a výnimku netvorí ani samotný boj o holý život. Podobný hrozivý zážitok okúsil na vlastnej koži aj samotný herec. A takto to celé prebiehalo!

Do našich kín mieri nový slovenský poviedkový film s názvom Dogg. Ide o kontroverznú snímku s netradičným spracovaním vo forme štyroch poviedok, ktorý hovorí o strachu vo všetkých jeho podobách. V jednej z hlavných úloh sa objaví aj známy herec Marián Mitaš.

Ten bude v poslednej časti počinu zvádzať boj o holý život, a tak nás zaujímalo, či sa zoči-voči strachu či hroziacemu nebezpečenstvu ocitol niekedy aj v reálnom živote. „Keď som bol malý a nevedel som plávať, stiahla ma igelitka, do ktorej som za jazdy naberal vodu z vodného bicykla. Zachránil ma otec,“ opísal nám desivý zážitok z detstva herec.

A hoci na prvý pohľad pôsobí Marián ako nebojácny, statný chlap, Topkám taktiež prezradil, že aj on kedysi „prepadával“ vskutku divným pocitom strachu. „Mával som živé sny. V jednom z nich som mal panický strach z kresleného zajačika v bielych nohaviciach a zelenom tričku, ktorý mi ponúkal šoférovať svoje Ferrari. Zobudil som sa spotený a vystrašený,“ uzavrel Mitaš.

Okrem tohto talentovaného umelca sa v ďalších poviedkach objavia aj Monika Hilmerová či Judit Bárdos. Pozrite si trailer a video k titulnej skladbe:

Tono S. Strach

Viac o téme: Marián Mitaš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu