Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Viki Ráková ako Ildikó zo Susedov priznáva: Za zosmiešňovanie Maďarov som dostala...

Viki Ráková Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková

BRATISLAVA - Obavy i sebairónia! Bývalá hviezda seriálov Susedia či Panelák Viki Ráková (36), ktorú diváci vnímajú ako večne usmiatu herečku, sa po 10 rokoch odmlky opäť objaví v megaúspešnom markizáckom sitkome. Ten v týchto dňoch rozbehol nakrúcanie a herečka nám priznala, že nejsť do toho by bola hlúposť. Rovnako však prekvapila priznaním, že za zosmiešňovanie Maďarov vraj dostala po hlave.

Seriál Susedia už oficiálne odštartoval nakrúcanie a pri tej príležitosti sme vyspovedali aj hlavných protagonistov. Jednou z nich bola aj Viki Ráková, ktorá sa za posledné roky na očiach verejnosti veľmi neukazovala. Po 10 rokoch sa tak opäť stretla na pľaci s kolegami, s ktorými vďaka seriálu žali obrovský úspech.

Zaujímalo nás preto, či ani na okamih neuvažovala o tom, že do toho nepôjde. „Neuvažovala som o tom, bolo to úspešné a ľudia to mali radi a doteraz  sa ma pýtajú, kedy bude pokračovanie. Nejsť do toho by bola hlúposť. A myslím, že to má potenciál byť naďalej úspešným seriálom,“ prezradila pre topky Ráková. Okrem toho Viki priznala, že má obavy, i to, že za zosmiešňovanie Maďarov dostala po hlave. Viac sa dozviete z videa.

Viki Ráková o Susedoch

Viac o téme: SusediaViki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu