Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bezmocná Mojsejová prežíva najťažšie chvíle v živote: Smrť milovaného človeka

Nora Kabrheľová Zobraziť galériu (7)
Nora Kabrheľová

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - KOŠICE – Má hlavu v smútku! Bývalá podnikateľka Nora Kabrheľová, známa predtým ako Mojsejová, prežíva momentálne najťažšie chvíle vo svojom živote. Na sociálnej sieti sa vyznala z pocitov bezmocnosti. Dnes v noci navždy z tohto sveta odišiel jej milovaný otec.

„Najťažšia chvíľa v mojom živote. Zomrel mi otec. Najlepší otec na svete. Odpočívaj v pokoji,“ napísala na Facebooku zronená Košičanka, ktorá sa v týchto chvíľach cíti naozaj bezmocne. V týchto ťažkých chvíľach je oporou aj svojej mame, ktorá tak prišla o milujúceho manžela, s ktorým bola dlhých 59 rokov. A čo sa Norinmu otcovi stalo? Prečo tak náhle opustil tento svet?

„Šiel večer spať a už sa neprebudil, srdce nevydržalo... Ale v podstate sa na nič nesťažoval a večer bol v pohode, mama vravela. Pre mamu je to veľmi ťažké, boli spolu 59 rokov,” priznala topkám smutne Nora. A ako si na neho spomína? „Môj otec bol vynikajúci otec, nikdy nepil, nefajčil, s mamou sa mali veľmi radi,“ uzavrela trúchliaca Nora. Vyslovujeme úprimnú sústrasť.

Bezmocná Mojsejová prežíva najťažšie
Zobraziť galériu (7)

Viac o téme: Nora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu