Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obézny a lenivý mamičkin maznáčik s nervami: Trénerovi by som najradšej vlepil!

Marián Indríšek Zobraziť galériu (13)
Marián Indríšek

BRATISLAVA - Je to rozmaznaný fracek! Markizácki diváci si mohli v utorok večer opäť pozrieť jednu z veľkých premien obéznych Slovákov, ktorí rok chudnú pod dohľadom fitnes trénera Maroša Molnára. A hoci sa tam vystriedalo už dosť ľudí, asi nikto nebol počas tréningov taký drzý ako 23-ročný Marián Indríšek, ktorý sa s trénerom neraz poriadne pohádal.

V šou Extrémne premeny Slovensko sa  utorok predviedol mladý študent Marián Indríšek, ktorý na začiatku premeny vážil 165,5 kg. Miestami to však vyzeralo, že Marián svoju premenu nedokončí podľa plánu. Občas strácal motiváciu a neraz sa poriadne pohádal aj s trénerom, ktorému – ako sám pred kamerami priznal – by najradšej jednu vlepil.

Hádky sa objavili vždy pri dôležitej konfrontácii s trénerom a Marián dokonca z tréningu aj odišiel.  „Nechápem, o čo ti ide. To, že to teba žerie, je mi úplne jedno, mňa to nežerie,“ povedal drzo Marián trénerovi po 3-mesačnom vážení, keď nesplnil stanovený cieľ. Výmenu názorov mali medzi sebou počas roka ešte niekoľkokrát a nadávky chudnúceho študenta musela televízia aj vypípať.

Nakoniec ale všetko dobre dopadlo a po roku premeny sa zo 165-kilového chalana stal mladý muž, ktorý klesol s váhou na 102 kilogramov. Dokončil vysokú školu, začal bývať so snúbenicou Lydkou, s ktorou sú dnes manželia, a stretol sa s biologickým bratom.

Marián je dnes na nepoznanie, prešiel nielen fyzickou, ale najmä psychickou premenou a nakoniec sa Marošovi aj ospravedlnil za ťažké začiatky. „Mal si pravdu, keby som ťa hneď počúvol, už som mohol byť úplne inde. Klobúk dolu, že si sa na toto dal. Teraz začínam nový život a za to ide veľká vďaka tebe,” vyznal sa trénerovi. Fotografie jeho premeny nájdete v našej GALÉRII.

Viac o téme: Extrémne premeny Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu