Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Fantastická premena na Markíze: Toto je tá istá osoba?

Maroš pred premenou Zobraziť galériu (9)
Maroš pred premenou

BRATISLAVA - To snáď nie je ani možné! Na obrazovkách Markízy si v utorok večer mohli diváci opäť vychutnať reláciu O 10 rokov mladší, kde zmenili nevýraznú manželskú dvojicu. Majka (36) a Maroš (42) Bačovci boli pred premenou ako šedé myšky a dnes je z nich neodolateľný pár. Trápili ich kilá navyše, zlé zuby, či zvädnutá a unavená tvár. Vytúženú zmenu im priniesli rôzne procedúry a najmä neskutočná celková zmena vizáže. Spolu omladli o neuveriteľných 33 rokov. Obe premeny vám vyrazia dych!

To sa len tak nevidí! V utorok večer sa v markizáckej relácii O 10 rokov mladší objavili manželia Bačovci, ktorí sa vďaka účinkovaniu v šou zmenili nielen navonok, ale aj vo vnútri. Hoci sú manželmi už dlhé roky, ich vzťah prechádzal poriadnou skúškou. Sú rodičmi troch detí a popri práci a rodine nemali toľko času na seba, no po čase sa rozhodli skoncovať so svojím zanedbaným „ja“ a prihlásili sa do markizáckej relácie, kde v priebehu pár dní z nich urobili iných ľudí.

Obaja absolvovali niekoľko plastických operácií, ošetrenie pleti i vylepšenie chrupu. Majke pred premenou ľudia na ulici tipovali 46 rokov. Upravili jej viečka a obočie, vyhladili jej pleť, upravili zuby, profesionálny kaderník jej zmenil nevýrazný účes a vizážista ju dokonale nalíčili. K tomu pridali zvodný outfit a mamička troch detí razom omladla o 16 rokov. Po premene ju ľudia odhadovali na 30 rokov. 

Stylisti a vizážisti vykresali neskutočného sympaťáka aj z jej manžela Maroša, ktorému pred premenou tipovali v priemere 47 rokov. Podstúpil plastiku nosa, ucha a dopĺňal sa mu aj kus obočia. Po 35 rokoch navštívil zubára, ktorý mu vymenil hornú časť chrupu. Upravili mu vlasy a bradu, nahodili ho do mladistvého outfitu a ľudia mu po premene razom hádali 30 rokov. Maroš tak omladol o 17 rokov. Výsledkom ich premeny je omladnutie o neuveriteľných 33 rokov. Fotografie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: O 10 rokov mladší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu