Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Modelka v priesvitnej blúzke: Tieto prsia sú Made by Ukrajina!

Alina Baikova Zobraziť galériu (13)
Alina Baikova (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ukázala ich! Alina Baikova (27), rodáčka z Kirovogradu, patrí medzi tie krásky z východnej Európy, ktorým sa podarilo zažiariť vo svete. Momentálne žije v Los Angeles a na nedostatok práce sa nemôže sťažovať. Nudný nie je ani jej spoločenský život. Pred pár dňami nechýbala na charitatívnom podujatí amFAR Inspiration Gala, kde sa to priam hemžilo hviezdnymi dámami. Sympatická Ukrajinka medzi nimi vytŕčala najmä vďaka odvážnemu outfitu, v ktorom odhalila svoje vnady.

Keď mala Alina Baikova 17 rokov, brigádovala ako čašníčka. Vďaka štíhlej postave a peknej tváričke upútala modelingového skauta, ktorý ju presvedčil, že by to mohla vyskúšať ako manekýnka. „Bol to spôsob, ako uniknúť. Musela som sa toho síce za krátku dobu veľa naučiť, ale neľutujem to,” poznamenala v jednom z rozhovorov kráska, ktorá svoju kariéru odštartovala v Paríži. 

Aj napriek tomu, že Alina bežne predvádza pre zvučné a prestížne značky, nezabúda na svoju rodnú krajinu. Podporuje ukrajinských návrhárov, zúčastňuje sa Kyjevského týždňa módy a nedávno nechýbala ani pri voľbe kráľovnej krásy. 

Plavovláska sa však popri móde venuje aj charite. Pred pár dňami sa zúčastnila podujatia amFAR Inspiration Gala, kde sa výborne zabávala napríklad v spoločnosti Heidi Klum. Oblečená bola v priesvitných šatách modrej farby, pod ktoré si nevzala podprsenku. Prítomným sa tak naskytol pohľad na jej prsia a Alina všetkým ukázala, že medzi hanblivky rozhodne nepatrí.

FOTO outfitov ostatných dám nájdete v GALÉRII>> 

Alina Baikova sa zabávala v spoločnosti Heidi Klum.
Zobraziť galériu (13)
Alina Baikova sa zabávala v spoločnosti Heidi Klum.  (Zdroj: Instagram)

Alina Baikova si na charitatívne podujatie obliekla pomerne provokatívny model.
Zobraziť galériu (13)
Alina Baikova si na charitatívne podujatie obliekla pomerne provokatívny model.  (Zdroj: Instagram)
 

Viac o téme: Alina Baikova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu