Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zrada na Farme: Toto nikto nečakal!

Nečakaný zvrat na markizáckej Farme. PR článok Zobraziť galériu (5)
Nečakaný zvrat na markizáckej Farme.

BRATISLAVA - Karty sa opäť zamiešali! O šokujúci ťah na hospodárstve sa najnovšie postaral mladý farmár Peter Poruban (29), ktorý voľbou nového pána statku prekvapil viacerých svojich súperov. Kto sa ujme "kraľovania" tentoraz?

Na oravskom statku je opäť o jedného farmára menej. So súťažou sa totiž musel definitívne rozlúčiť mladý vegetarián Peter Poruban, ktorý sa síce niekoľkokrát pred kamerami vyjadril, že chce ísť domov, no v uplynulom dueli dokázal svoju bojovnosť a s farmármi sa napokon rozlúčil so vztýčenou hlavou.


Podvod pri výbere farmára týždňa: Toto keď zistia ostatní... Porazí ich!


No a ako to už býva zvykom, aj Peter svoj odchod z hospodárstva spečatil listom na rozlúčku, v ktorom sa okrem iného nachádzalo aj meno nového farmára týždňa. Jeho voľba však mnohých z nich poriadne šokovala.

„Keďže nie som farmár týždňa, počítam s tým, že zajtra som označený za sluhu,“ netajil obrovské sklamanie z Petrovho nečakaného rozhodnutia jeden z farmárov. „Tak ja si myslím, že on to berie tak trocha ako zradu a toto nás v podstate ohrozilo,“ vyjadrila svoje obavy ďalšia zo súťažiacich. Kto získal tento lukratívny post, si môžete pozrieť už dnes večer na Markíze.

Voľba nového farmára týždňa mnohých poriadne zaskočila.
Zobraziť galériu (5)
Voľba nového farmára týždňa mnohých poriadne zaskočila.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu