Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Maximálne sklamanie na Farme: Toto od najsilnejšieho hráča nečakali!

Najsilnejší hráč Jaro je pre mnohých farmárov obrovským sklamaním. PR článok Zobraziť galériu (6)
Najsilnejší hráč Jaro je pre mnohých farmárov obrovským sklamaním. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Mal byť posilou, no zašíva sa, ako len môže! Na prvý pohľad zdatný veterán Jaro Hudacký (37) totiž na odľahlom statku fláka prácu, čo u mnohých jeho spoluhráčov vyvolalo maximálne sklamanie. Takúto pasivitu od najsilnejšieho a najskúsenejšieho muža farmári rozhodne nečakali!

Bývalý vojak a misionár Jaro prišiel na oravský salaš ako náhradník za najstaršieho statkára Laca, ktorý šou musel zo zdravotných dôvodov napokon opustiť. No hoci si viacerí mysleli, že výrazne posilní ich tím a na farme bude patriť medzi najväčších pracantov, mohutný veterán doposiaľ veľmi ruku k dielu nepriložil.


Podraz na markizáckej Farme?! Teraz sa majú naozaj čoho báť!


Práve naopak, Jaro prekvapil lenivosťou, čo osadníkov vôbec nepotešilo. „Zrazu už nerobí ani za polovičného chlapa. Fyzicky vyzerá ako Rambo, ale zase nemá až takú vytrvalosť, ani takú silu,“ posťažovala sa pred kamerami Lenka.

Na odľahlom hospodárstve, kde je každá pomoc dobrá, tak pochopiteľne vzniklo obrovské napätie a farmárov nespokojných s Jarovým správaním je čím ďalej, tým viac. „Celkom som prekvapená aj sklamaná z Jara, aký je ufrflaný, taký vojak, taký bujak, však to mal nás tu všetkých rúbať, dávať do laty,“ nešetrila na prvý pohľad najsilnejšieho hráča ani Eva. 

Čo Jaro uvádza ako dôvody svojej slabosti a prečo sa nezaujíma o prácu na statku, môžete zistiť už dnes večer na Markíze.

Kým ostatní farmári makajú, Jaro sa len nečinne prizerá.
Zobraziť galériu (6)
Kým ostatní farmári makajú, Jaro sa len nečinne prizerá.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu