Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Lovestory na markizáckych obrazovkách: Je to láska alebo falošná hra?!

Je Stano naozaj zamilovaný alebo ide len o taktizovanie? PR článok Zobraziť galériu (5)
Je Stano naozaj zamilovaný alebo ide len o taktizovanie? (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Je to moja hra a Evina! Takto prekvapivo naznačil svoje taktizovanie na statku cieľavedomý Stano, o ktorom sú mnohí farmári paradoxne presvedčení, že je do prsnatej blondínky už od začiatku súťaže bláznivo zamilovaný. Tak ako to vlastne je?!

Hoci Stano aj Eva vehementne tvrdia, že medzi nimi nič nie je, ich vzájomné gestá a neprehliadnuteľná náklonnosť hovoria celkom inou rečou. Sebavedomý Popradčan má totiž oči len pre sexi blondínku, neustále ju objíma, venuje jej zaľúbené pohľady a snaží sa ju za každú cenu ochrániť pred nástrahami nekompromisnej Farmy.


Zakázaná láska na obrazovkách Markízy: Už sa tým ani netají!


Lietajúce iskry na hospodárstve si samozrejme stihli všimnúť i ostatní spoluhráči, ktorí sú presvedčení, že medzi hrdličkami vzplanula láska. Stana si tak pri každej príležitosti doberajú, čo temperamentného východniara vyprovokovalo až k priam prekvapivému „priznaniu“. „To, že ja mám k Eve bližšie ako k nim, to je moja hra a Evina, ani nikomu neodporúčam to rozoberať,“ naznačil svoju taktiku pred markizáckymi kamerami Madzík.

Ten ale na druhej strane Evu aj naďalej obskakuje a zahŕňa zamilovanými darčekmi. „Od Stanka som dostala vlastne tajný darček, urobil mi prívesok, srdiečko látkové, pekne mi ho obšil, napísal mi tam že Stanko a dal mi to šnúrkou na krk. Možno potom ho budem nosiť na krku, neviem kedy, ale budem mať pamiatku peknú od neho“ prezradila Eva.

Tá bola zároveň tento týždeň zvolená za slúžku, čo znamená, že sa môže dostať aj do duelu, či dokonca vypadnúť. No a práve to je podľa názoru viacerých farmárov adekvátna príležitosť, ako výrazne oslabiť silného hráča Stana, ktorý je už teraz bez prítomnosti svojej blízkej kamarátky doslova „ako bez duše“.

Kto sa stane prvým duelantom, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Stano sa pred kamerami vyjadril, že má s Evou rozbehnutú hru.
Zobraziť galériu (5)
Stano sa pred kamerami vyjadril, že má s Evou rozbehnutú hru.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu