Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mojsej ožratý na mol naštval Noru: Pi*u si môže robiť z plastelíny, nie zo mňa!

Nora Kabrheľová a Braňo Mojsej Zobraziť galériu (8)
Nora Kabrheľová a Braňo Mojsej

KOŠICE – Opäť je všetkým na smiech! Braňa Mojseja (49) netreba zrejme nikomu predstavovať. Okrem účinkovania v rôznych kontroverzných šou sa preslávil za posledné roky aj svojím excentrickým a opileckým správaním. A zdá sa, že aj napriek absolvovaniu niekoľkých protialkoholických liečení piť neprestal. Dôkazom jej aj fotografia, ktorú zverejnila v týchto dňoch nahnevaná Nora Kabrheľová. Namiesto toho, aby sa spevák dostavil na súd, opil sa pod obraz boží!

Nora Kabrheľová bola desať rokov vydatá za Braňa Mojseja, ktorý bažil po mediálnej sláve.  Spoločne sa objavili v niekoľkých šou, vďaka ktorým ich pozná celé Slovensko. Spevák však tlak a popularitu znášal veľmi zle, prepadol alkoholu a niekoľkokrát sa bol liečiť.

Následne sa manželia v roku 2012 rozviedli. Napriek tomu, že je dnes podnikateľka už vydatá za Františka Kabrheľa, nemá určité veci so svojím exmanželom Braňom vyriešené. V utorok sa mala s ním preto stretnúť na súde, no nestalo sa tak.

V uplynulé dni sa totiž spil Braňo opäť do nemoty a fotografie aj video sa dostali až k Nore. Cez víkend mal totiž vystupovať v Humennom, no ako sa zdá, ani tentokrát záver koncertu nezvládol. Fanúšikovia si namiesto autogramu urobili s Mojsejom veľavravné selfie. Nahnevaná Nora preto nelenila a zverejnila status a fotografiu ožratého speváka.

„Dnes mal byť súd, „rocker“ sa nezúčastnil. Ani sa nedivím, takto vyzeral v sobotu, kde si ho fotili fanúšikovia. Hodili to na internet a smejú sa z neho. Ale tak mu treba. Túto fotku aj s videom zajtra doručím na súd. Pi*u si môže robiť z plastelíny a nie zo mňa, tak ako ju robil zo mňa 10 rokov, na zdravie,“ napísala Nora na sociálnu sieť status, ku ktorému pridala aj veľavravnú fotografiu Mojseja, ktorý sa váľal na mol opitý po zemi.

Ako sa zdá, Mojsej stále bojuje so závislosťou na alkohole, ktorá mu už roky ničí život. A rovnako ako v minulosti, tak aj teraz si pitím spôsobuje poriadne problémy. Fotografiu opitého Mojseja nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Braňo MojsejNora Kabrheľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu